Magazin
755 ogledov

Potrebna fotografinja

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Petnajst let se že ukvarjam s fotografijo in povem vam, ni ga lepšega poklica za žensko, kot je fotografiranje moških modelov za različne revije in marketing.

Na eni strani privlačna ženska pohotnih misli, na drugi strani objektiva pa postavni mladi fanti, po možnosti samo v spodnjicah, ki ponosno razkazujejo svoja izklesana telesa. Nič kolikokrat sem bila že zapeljevana z njihove strani, a podležem zares le redkim, lahko bi rekla, izbranim. Bolj me vzburja, ko so tipi nedostopni in se moram pošteno potruditi, da pridem zraven. Nekako ne občutim veselja, če samo pokimam z glavo.

Eden takšnih je bil nedolgo nazaj Simon, ki je skozi celotno snemanje in fotografiranje ostal skrajno profesionalen. Niti nasmehnil se ni, ko sem si obliznila ustnice in mu pomežiknila. Poziral je v razpeti srajci in kavbojkah, pri tem pa kazal izjemne trebušne mišice, za katere mora verjetno kar trdo garati. V hipu sem se zagledala vanj in njegova nedostopnost, ki jo je kazal na obrazu, me je le še bolj podžgala. V mislih sem se ljubila z njim, ga držala za moškost in si jo jemala v potno mednožje, on je poljubljal moji seksi joškici … v resnici pa sem še vedno le pritiskala na sprožilec fotoaparata in z druge strani velevala ukaze.

Ostala sva sama in sklenila sem preizkusiti srečo. Nagovarjala sem ga, naj sleče srajco, kar je storil, pri kavbojkah pa se je zataknilo. "In kaj je takšnega, če posnamem nekaj fotografij v spodnjicah?" Pogledal me je in se prvikrat nasmehnil. "Težava je v tem, da jih nimam." V lica mi je udarila vročina, v trebuhu sem občutila praznino, srce pa je poskočilo na nekaj več obratov. Seveda mu sprva nisem verjela, ko pa mi je pokazal del gole ritnice, pa sem si ga še bolj kot prej zaželela videti brez kavbojk. Sodeloval je v moji igri, si odpel nekaj gumbov in z dlanmi zakrival tisto, česar na fotografijah ni želel. Opazila sem, da ima celotno kožo gladko pobrito in se spraševala, ali je tako tudi z njegovim premoženjem.

Prihajala sem vse bližje, adrenalin v mojih žilah je norel, on pa je vse bolj sodeloval in kazal znake popolne predaje. Fotografirala sem v kleče in ko sem bila že povsem pri njem, sem odložila fotoaparat ter z rokama segla po njegovih raztrganih kavbojkah. Odpela sem še zadnji gumb ter jih začela vleči navzdol. Ves čas mu je obraz krasil lep nasmeh, pošalil pa se je tudi, da od zgoraj vidi skozi moj dekolte vse do spodnjic. Odpela sem si srajco in mu pokazala svoje prsi, medtem pa v roki že držala tudi čudovitega tiča, gladko obritega do zadnje dlačice. Bila sem zelo zadovoljna, da mi je uspelo dobiti takšnega lepotca in ne da bi izgubljala dragocene trenutke, sem po njem planila s svojimi vrelimi ustnicami.

mo%C5%A1ki, poziranje, maneken | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Noro dober občutek takole zadovoljevati postavnega fanta, ki si verjetno lahko privošči katerokoli, a tisti hip sem bila to le jaz. Vlekla bi mu ga vse do sladkega orgazma, a še bolj sem si ga tisti hip želela tam spodaj med vlažnimi stegni, ki so se naslednji hip že naslanjala ob njegovo čvrsto telo. Sedela sem na kulisi za snemanje in se mu z rokama obešena okoli vratu zazrla v oči. Te so izdajale neverjetno pohoto in željo po seksu, katere prej nikakor nisem mogla opaziti.

Njegov jezik je polnil moja usta in ko ne bi bila tako hudičevo potrebna njegovega tiča v mucki, bi mu rekla, naj mi jo prej dobro poliže. Tako pa sem se nastavljala kot prava seksualna požrešnica in ga vzpodbujala, naj me napolni do vrha s svojim gladkim korenjakom. Na vso moč se mi je zabijal med noge, ki so obstale visoko nad njegovim hrbtom, krepko grabil za joški in na glas napovedoval svoj vrhunec. Nenadoma je odskočil in izlil svoj vreli pridelek na moj trebuh ter s prsti dokončal, česar ni uspel zaključiti s svojim, tedaj že potešenim korenjakom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.