Magazin
77 ogledov

Potrebna paznica in upravnik

Žurnal24 main
Nisem rada brez seksa, zato mi v zaporu ni bilo lahko. Težava je bila v tem, da so bile v moji bližini same ženske. Tudi moških paznikov ni bilo.

Preživljam se z marsičem, saj kot bivša zapornica nimam priporočil za kakšno pametno zaposlitev. Sicer nisem neka morilka ali kaj takšnega. Sem pač rada vzela, kar ne bi smela, dvakrat pa celo prodajala svoje telo. Imela sem to nesrečo, da sem že v drugem poizkusu naletela na policista v civilu, ki je nato pri meni našel nekaj ukradenih reči. Ker se to ni pripetilo prvič, sem pristala v zaporu za ženske, kjer sem prestajala svojo osem mesečno kazen.

© iStockphoto

 
Nisem rada brez seksa, zato mi v zaporu ni bilo lahko. Težava je bila v tem, da so bile v moji bližini same ženske. Tudi moških paznikov ni bilo. Po dveh tednih me je pričela grabiti panika. Zavedala sem se, da bom še dolgo tam in čeprav zunaj name ni čakal nihče, sem si želela kaj več od nesramnih sojetnic. Dve sta mi celo zagrozili, da me bosta posilili. Ko sem to povedala paznici našega bloka, se mi je nasmehnila in mi dejala: »Ljubica, nič se ne boj. Na koncu vedno prideš k meni.« Nato mi je pomežiknila.
Pa kaj so tukaj same lezbijke?! To vprašanje mi je vse bolj odmevalo v prazni glavi. Potem pa je prišla prav ta paznica do mene in me pospremila k upravniku, ki je želel govoriti z menoj. Sedela sem v njegovi pisarni in tuhtala, kaj si želi od mene. Postavljal mi je trapasta vprašanja, med drugim tudi, za koliko sem se prodajala na cesti. Ni mi pomagalo, ko sem govorila, da sem to storila za šalo, in še to samo dvakrat.

Še vedno mi je utrujal s ceno in sem končno priznala, da sem prvemu fafala za petdeset evrov, drugemu, ki pa je bil kriminalist, pa sem se ponujala za stotaka. Takrat me je presenetil in mi na mizo vrgel petdeset evrov ter stopil k meni. »Misli si, da si v službi,« je dejal in se mi nasmehnil.
Pomislila sem na to, kakšen prasec je, toda v hipu me je obšla še neka druga misel. Če mu ga potegnem, dobim petdeset evrov in morda še kakšno ugodnost.
Zato nisem več razmišljala in sem enostavno odpela zadrgo na njegovih hlačah in potegnila ven njegovega tiča. Bil je tako poraščen, da se mi je pošteno obrnilo, a kar sem pričela je bilo treba dokončati. Medtem ko sem se borila z njegovimi dlakami, sem pomislila, koliko lepše bi bilo, ko bi se prepustila raje nasilni paznici ali pa kateri od potrebnih sojetnic, ki so si želele lizati mojo češpljo. Večkrat sem že slišala, da mora človek paziti, kaj si zaželi, saj se želje včasih lahko uresničijo.
Ko sem končala pri velikemu šefu, me je čakala mučna pot nazaj v celico v spremstvu moje paznice.


© iStockphoto

 
Sredi dolgega hodnika mi je ukazala, naj grem na stranišče. Ker sem odvrnila, da me ne tišči, me je od zadaj počila z dolgim pendrekom po hrbtu, da bi kmalu zlezla skupaj. Seveda sem nato zavila v stranišče, ona pa za menoj. Morala sem si sleči hlače ter drgniti po češplji, da se je ona ob tem lahko naslajala. Roko si je potisnila za hlače in vidno vzburjena pričela ožemati svojo potrebnico. Ni se slekla tako, da je nisem mogla videti na delu. Je pa zato še kako dobro ona videla mene.
Ukazala mi je, naj ji obrnem hrbet in nastavim rit. Nenadoma sem začutila vrh njene hladne palice, kako mi rine navzgor med nogami in se že dotika uboge češplje, ki je doživela silno presenečenje. Kljub mojim prošnjam naj tega ne počne, mi je pričela v luknjico riniti debelo, gladko palico, kar ji je na koncu tudi uspelo.
Očitno je nadvse uživala v tem početju, saj je poleg nenormalno vzdihovala in slišati je bilo, kot bi ji prihajalo. Počasi sem se na vse skupaj navadila in postalo mi je na nek način zanimivo. Bila je že povsem za menoj, tokrat tudi ona s hlačami do kolen, me prijela za roko in si jo položila na vlažno češpljo, ki je bila tik ob moji ritnici. Zdelo se mi je, da drugi konec palice rine v svojo češpljo, medtem ko je skušala vrh nekako spraviti v mojo. Zagrozila mi je, naj sodelujem, sicer me bo prodala sojetnicam, ki komaj čakajo na žrtev. Dejala je, da one ne bodo tako nežne z menoj in dodala, naj se ne delam fino, saj sem itak kurbica in da ve za moje sesanje upravnikovega tiča, katerega se ona še dotaknila ne bi. Sklenila sem se prepustiti dogajanju, saj sem vedela, da bom naslednjič pri upravniku odslužila štiri mesece svoje kazni in bom kmalu zunaj, zato me sploh ni več motilo njeno nabijanje, drgnenje in lizanje riti, ki je sledilo. Da si le ne bi zaželela, da ji poližem ...

Pa si je in sem že bredla s svojim obrazom med njenimi debelimi stegni, ki so skrivala mastno češpljo, vrh katere se je na moje silno začudenje nahajal piersing. Ženska srednjih let je bila očitno povsem utrgana in Bog ve, kaj vse je počela v svojem privatnem življenju. Tisto sem prestala, čez nekaj dni pa še upravnikov boleči kavs v nepripravljeno rit, ki je končno znatno skrajšal mojo kazen in me kmalu osvobodil ječe. Obljubila pa sem si, da se nikoli več ne pustim spraviti vanjo, pa naj stane kar hoče.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.