Magazin
28 ogledov

Potrebne turistke

Žurnal24 main
Nista bili lezbijki, le pohotne misli so naredile svoje in ju združile v francoskem poljubu, ki je še dodatno razvnel fanta, ki sta ju pričela nemudoma naskakovati.

Po dolgem času sem bil zopet vesel dejstva, da smo se v šoli učili angleščino. V centru sem sedel ob kavici in sprva nehote, potem pa zelo pozorno, prisluhnil pogovoru dveh mladenk iz Anglije, ki sta srebali jagodno vodko in se ves čas veselo hihitali. Očitno jima je še kako ostal v spominu prejšnji večer, ki sta ga preživeli v družbi dveh domačinov.

Blondinka svetle polti in nežnih pegic je ves čas ponavljala, kako ji je Boris gledal v "boobies", ki so bile zares razkošnega repertoarja, v nasprotju s prijateljičinimi, ki so se sramežljivo skrivale za tankim pulijem. Tudi sicer je prijateljica delovala bolj sramežljivo in je le prikimavala, ter občasno naredila kakšno grimaso. Ko pa se je kasneje razvil pogovor, sem ugotovil, da ni bila prejšnji večer niti približno tako zadržana. Skakala in obdelovala je svojega tipa, katerega imena si nikakor ni mogla priklicati v spomin. Slovenci imamo za njene pojme izjemno nenavadna imena. Ko ji je glasnejša prijateljica skušala obuditi spomine na razvrat v fantovemu avtomobilu, se je od sramu pogreznila skoraj pod mizo in si z dlanmi zakrila obraz. Stepy, kot sem lahko razbral ime iz pogovora, je stala povsem blizu avtomobila, v katerem se je prijateljica nategovala z njenim tipom. Sicer tudi Stepy ni zunaj samo gledala v zvezde, pač pa sta se z njenim svežim ljubimcem preganjala po pokrovu motorja. Vseeno pa je imela očitno več kot dovolj časa, da je opazovala svojo prijateljico v avtomobilu.

© iStockphoto

 
Ta se je še vedno skrivala za svojimi dlanmi, medtem ko je poslušala natančen opis svojega sinočnjega početja, ki se ga je tako samovala. Stepy ji je glasno razlagala, da je še kako dobro videla, kako mu ga je vzela v usta in da si niti v sanjah ni predstavljala, da je česa takšnega zmožna, saj vedno igra pravo nedolžnico. Tedaj ji je prijateljica namenila izjemno oster pogled, ki pa je bil več kot očitno mišljen v šali, saj sta se hitro zopet na ves glas zahihitali. Po opisu sodeč so te norčije uganjali kar na ljubljanskem gradu. Vedno sem mislil, da zvečer ne moreš gor z avtomobilom zaradi zapornice, toda očitno je bila dvignjena. Dvignjeni pa sta bili tudi še dve drugi zapornici, ki sta končali v njunih rokah, ustih in še marsikje. Zunaj je postalo precej hladno, zato sta Stepy in njen ljubimec skočila v avto delat družbo prijatelju in prijateljici.

Da pa vse skupaj ni ostalo le pri družbi, je poskrbela neumorna Stepy, ki je pričela svoje roke stegovati še po drugemu fantu, ki je svojega junaka veselo namakal v njena usta. Kar naenkrat so se razmerja spremenila in dekleti sta se spremenili v sanjski pohotnici, ki sta bili tisti večer zares dobitek dneva. Bili sta pripravljeni početi prav vse brez kakršnegakoli spraševanja. Ni jima bilo mar, ali imata fanta dekleti ali morda celo ženi, pomembno jima je bilo le, da bi se dobro imeli. Saj ju nikoli več ne bosta videli in ravno zato je bilo v njunih glavah toliko poguma.

Stepy je celo polizala prijateljičini badavički, jo prijela za premočeno češpljo in ji bojda potisnila sredinca v potrebno luknjico. Nista bili lezbijki, le pohotne misli so naredile svoje in ju celo združile v francoskem poljubu, ki je še dodatno razvnel trdotična fanta, ki sta ju pričela nemudoma naskakovati. Dokler ni prva priznala, da ga je imela v riti, je molčala tudi druga, ko pa sta prišli skupaj s temi podatki, sta postali le še glasnejši. Ne vem, ali sta mislili, da v Ljubljani nihče ne zna angleško, ali pa ju je samo zaneslo, toda njuna doživeta pripoved me je primorala, da sem s težavo prekrižal noge in zakril nabreklino v naročju, ki se je pojavila po vseh teh vročih detajlih.

Priznati moram, da sem ju pred seboj videl popolnoma goli in podoživljal njuno pripoved, kot bi bil sam poleg. Za vse fante zelo pomemben podatek pa sta prihranili za konec. Bojda se devetdeset odstotkov tujih deklet, ki obiščejo Ljubljano, pride na veliko podirat in so nemalokrat močno razočarana, ker so Slovenci tako sramežljivi. Ravno zaradi tega potem tuje lepotičke zadovoljujejo tipi, katerim možnosti za to sploh ne bi pripisali, so pa imeli pogum ali pa ravno dovolj pijače v riti, da so se "razgofljali" pred njimi in jih odpeljali v noč.

Skratka, bejbe komaj čakajo, da jih ogovorimo. Zakaj bi jih torej pustili čakati?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.