Magazin
85 ogledov

Povej mi, kakšen seks ljubi, in povem ti, kakšen je

seks Shutterstock
Zakaj morate ceniti ljubimca, ki prisega na misijonarski položaj, in pred kakšnim tiči je bolje bežati?

Da telesna govorica ljudi veliko pove o njihovem značaju, ni nič novega. O moških pa veliko pove tudi njihov najljubši položaj pri seksu, pravi Jan Hargrave, strokovnjak neverbalne komunikacije.

Misijonarji

Hargrave pravi, da imajo ženske, ki so si našle ljubimca, ki obožuje misijonarski položaj, srečo. Je idealen partner – tako v postelji kot v zvezi. Na takšnega moškega se lahko vedno zanesete. To ni moški, ki skače čez plot, ampak potrebuje stabilnost. Zelo se trudi osrečiti svojo partnerko. Je nežen, kar ženske hitro začutijo.

Konji

Moški, ki prisega na položaj, v katerem ima vse niti v rokah ženska, s podrejenim položajem v zvezi nima težav. Seveda ne vedno. Odnos s takšnim korenjakom bo uravnovešen. Moški v tem položaju uživa tudi zato, ker ima svojo partnerko vedno na očeh. Natančno lahko opazuje, kaj ji ugaja in kaj ne. Takšen je tudi izven postelje. To so kavalirji, ki jih ves čas zanima, kaj se z njihovo partnerko dogaja. Slaba stran takšnih ljubimcev pa je njihova pasivnost. Tudi v vsakdanjem življenju se radi pustijo "pedenati".

Žličkarji

Ljubljenje v žlički je ena najnežnejših oblik ljubljenja, čeprav si partnerja v tem položaju le težko zreta v oči. Za moške, ki si želijo tega položaja, je čustvena bližina zelo pomembna. Je nežen in občutljiv. Če svojo partnerko med seksom večkrat potegne k sebi, to lahko pomeni dvoje. S to gesto ji želi ali pokazati, kako močna so njegova čustva, ali pa išče potrditev, da se ženska v njegovem objemu počuti varno in prijetno. Premočno obešanje na partnerko pa priča o njegovi posesivnosti.

Ritkarji

Moški, ki se pogledu v oči izogibajo. Je pravi mačo, ki se resnim zvezam izogiba. Natančno se zaveda, v čem je dober. In v seksu blesti. Je izjemno strasten.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.