Magazin
27 ogledov

Pozabite bivšega v 24 urah

Vsak posameznik bo našel sebi najprimernejše prebolevanje, če pa bo to hitro, to Žurnal24 main
Je to sploh možno? Poleg že znanih dejavnosti, ki jih počnejo ponovno samski, obstaja tudi trik, ki vam bo omogočil, da preteklo zvezo pozabite v le nekaj urah.

Vsak razhod ali ločitev je izjemno boleč. Pri posamezniku se vedno zniža samospoštovanje, ki daje občutek ničvrednosti, počutje pa je pogosto napeto in živčno. Med ljubeznijo in sovraštvom je zelo tanka linija in od nje je odvisno vaše življenje. Dlje ko se boste spominjali slabih stvari, bolj si boste nižali samospoštovanje.

Znanih je nekaj trikov, kako kar najlažje pozabiti osebo, s katero smo bili v zvezi. Nekateri se zatečejo k terapevtu ali psihiatru, ženske ponavadi še več nakupujejo, v veliko pomoč so nam prijatelji, ki nas tolažijo, nekateri si privoščijo potovanje ali počnejo stvari, ki so si jih dolgo želeli. Znova se več družijo s svojimi prijatelji, večja pa je možnost, da bodo spoznavali druge ljudi.

Um prenese vse, vaja pa odžene bolečino
Vse te dejavnosti sicer trajajo dlje časa, čas pa je seveda najpomembnejši pri prebolevanju neuspele zveze. A obstaja trik, ki bo prelisičil vaš um. Lepota pri umu je ta, da ga lahko kontroliramo in da ni imun na kakršenkoli ukaz. Sprejme vse, kar mu narekujemo. S to prednostjo pa mu lahko tudi narekujemo, da ne razmišljamo več o bivšem.

Znan je preprost trik, ki ga lahko spreminjate ali prilagajate, kot vam dejansko ustreza. Predstavljajte si tekočo vodo iz pipe. Večji pretok vode bo bolj bučen, enako kot vaše misli. Pretok pa lahko sami uravnavate. Počasi zapirajte pipo, dokler ne bodo kapljale le še kapljice. Vse bo postalo mirnejše in prijetnejše. Vajo ponavljajte vsak dan, voda, ki odteka, pa naj predstavlja vso preteklo dramo, ki ste jo doživeli. Bolj ko boste pretok vode zmanjšali, bolj se bodo zmanjšali spomini na bivšega. Če boste to vajo ponovili večkrat na dan, se lahko zgodi, da boste v štiriindvajsetih urah že pozabili na bivšega. Velja preizkusiti ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.