Magazin
1563 ogledov

Pozna zaradi vročega seksa

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Čeprav sem bila na preizkusnem delu, sem tisti teden že drugič zaspala. Vedela sem, da me bodo grdo gledali, in vse to zaradi novega fanta.

Zaradi njega sem hodila spat ob treh zjutraj in se gola zbujala tik pred začetkom dela. Zelo sem si želela zadržati delovno mesto, za katero sem kandidirala, a na tak način je bilo utopično verjeti v to. Kljub vsemu pa se fantu nisem mogla odpovedati. V moje življenje je prinesel svežino, novo energijo in vsekakor je bil najboljši od vseh dotedanjih v postelji. Po neprespani noči sem skočila pokonci le nekaj minut pred nastopom svoje službe. Ko sem naga skakala po stanovanju in iskala oblačila, sem v glavi vrtela film o tem, kako me bo šef odpustil, čeprav je prvi dan dejal, da sem mu simpatična, in se mi ves dan nasmihal. Spraševala sem se, ali je sploh smiselno, da norim in bezljam, saj bom v vsakem primeru pozna.

Še vedno sem bila gola in še vedno nisem vedela niti tega, kje imam spodnjice. Potem pa sem jih zagledala obešene čez lesen stebriček postelje, kjer so pristale po divjem slačenju mojega fanta. Ta je tisti hip razprl oči in mi pomežiknil. Bila sem besna, ker sem izpadla tako neresna, saj tega sicer nimam v naravi. Toda kako naj se ubranim postavnega tipa, ki pride k meni z vrtnico v roki, me po večerji odnese v posteljo, sleče in popelje do orgazmov, o kakršnih sem pred kratkim lahko le sanjala? Pogledal je na uro, nato mene in dvignil odejo, češ naj raje ležem nazaj k njemu. Bila sem obupana, skoraj prepričana, da službe ni več, zato sem se vdala v usodo. Zagledana v njegovega korenjaka, ki mu je mirno ležal na stegnu, sem smuknila na toplo. Bila sem besna sama nase, a potem me je pomiril njegov objem, ki me je potegnil k sebi, in naslednji hip sem ob sebi lahko začutila njegov ponos, kako se prebuja in sili v mojo roko.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Po prvem poljubu sem pozabila na službo in pošteno prijela za tiča, ki je bil že kar precej čvrst. Nogo sem zavihtela preko njegovega boka, in ker sva bila oba popolnoma gola, sem seveda zlahka prišla s češpljico do njegovega lepotca.
Z boki sem počasi suvala proti njemu, s češpljico krožila po vrhu nabreklega uda in se prepuščala pohoti, ki je počasi, a zanesljivo prevzemala popoln nadzor nad mojim telesom. Njegovi prsti so spolzeli navzdol za moj hrbet in se zagozdili med ritnici, ki sta napeti silili izpod odeje. Zazeblo me je, zato sem svoja hlebčka potegnila nazaj na toplo, ob tem pa seveda svojo vse bolj vlažno češpljico nasadila na povsem trdega tiča, ki je čakal v zasedi. Njegova roka na moji zadnjici je poskrbela le še za to, da sem ga občutila celega in tiho zavzdihnila na njegovo uho. Prevalila sem se nanj in za seboj poskušala potegniti odejo, kar pa mi ni šlo ravno najbolje od rok.

Takrat mi je bilo že vseeno in sem se raje posvetila lepotcu pod seboj in njegovemu velikemu prijatelju, ki je obstal ujet v moji vreli potrebnici. Z obema rokama je pograbil za moji ritnici in se s prelepimi modrimi očmi zazrl v moje prsi. Povsem so ga očarale in v tistem hipu bi imel verjetno najraje še en par rok. Sklonila sem se bližje k njemu in mu zibajoči meloni naslonila na obraz. Njegovo vzdihovanje je povedalo vse, njegove besede, namenjene mojim joškom, pa so bile prava poezija. Ni se mu bilo treba premakniti niti za milimeter. Vse sem storila sama, si ga jemala, kot sem si želela, in prihajala tako, kot mi je bilo najbolj všeč. Z joški sem mu zadihana povsem legla na obraz in s poplavljenim mednožjem le še občasno zaplavala po velikem tiču, ki je do zadnjega kotička napolnil mojo sestradano mucko. Vsaj ona je še imela delo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.