Magazin
16 ogledov

Prebudila sem se pohotna (1. del)

Žurnal24 main
Zjutraj sem se prebudila nagajiva kot še nikoli. Bila sem polna energije, želja po mojem dragemu, ki je žal še vedno trdno spal, pa je bila neukrotljiva.

Obrnila sem se k njemu in ga nežno pobožala po obrazu. Samo zdrznil se je in spal dalje. Še naprej sem ga božala in spraševala ali še spi. Vse moje tečnarjenje je končno obrodilo sadove, saj je bil že blizu tega, da odpre oči. Zavihtela sem nogo preko njegovega boka in se potegnila k njemu, on pa je nepričakovano globoko zavzdihnil in se obrnil na drugo stran.

Vse to me še ni ustavilo, saj sem ga božala naprej in upala bi staviti, da je še kako dobro čutil mojo vročo muco za svojim hrbtom. Verjetno se mi je celo smehljal sam pri sebi, ko sem ga tako prosila za nekaj, kar je bilo ponavadi v njegovi domeni. Ker še vedno ni dal znaka, da bi bil buden, sem spremenila taktiko.

Z roko sem mu šla pod odejo in naravnost za spodnjice. Takrat sem vedela, da ne spi več, saj je imel povsem trdega. Vem, da fantje včasih vstanejo s trdim, baje zaradi tega ker jih tišči na stranišče in pomislila sem, ali sem morda tudi jaz zjutraj razvneta zaradi polnega mehurja.

Bila sem prepričana, da temu ni tako in mu naslonila glavo na rame. Z dlanjo sem elegantno krožila po njegovem čvrstem penisu, ki me je na drugi strani spravljal ob pamet. Tako močno sem si ga želela, a bil je obrnjen proč, na voljo le mojim rokam. Nadaljevala sem s početjem saj se vedela, da bo v določenem trenutku popustil in se obrnil k meni. Ko je zavzdihnil, da sem zares trmasta, se mi je zasmejalo. Kljub temu, da se ni premaknil, sem vedela, da uživa in storila še en korak. Splezala sem preko njega in padla na drugo stran, ter ga poljubila na usta. S težavo je odprl oči in se mi nasmehnil.

„Saj ne, da se mi ni do tega, le tako zaspan sem še.“ mi je dejal. „Ti se kar počasi prebujaj mucek.“ sem zažvrgolela nazaj in pričela izginjati pod rjuho.

Ustavila sem se šele pri napetih spodnjicah, katere sem z največjim užitkom počasi vlekla z njega. Počutila sem se kot pri odpiranju božičnega darila, kljub temu, da sem vedela kaj me čaka za hlačkami.

© iStockphoto

 
Rjuha je prepuščala še vedno dovolj svetlobe, da sem si lahko natančno ogledala njegovega korenjaka povsem od blizu. Lep močan, trd, obilen in lepo urejen, gladek mi je skočil pred oči. Ujela sem ga v dlan in jo počasi potegnila navzdol, da sem dobro videla kako mu je od užitka še dodatno nabreknila glavica. Približala sem se mu z usti in rahlo podrgnila z njimi po vrhu, ter izdahnila vročo sapo vanj. Slišala sem ga zaječati in se nasmehnila, nato pa z ustnicami objela vrh prelepe jagode, ki mi je bila namesto sladke lizike za jutranjo razvado.

Sprva sem to počela samo na vrhu in opazovala mišice na njegovih nogah in trebuhu, ki so se krčile od užitka. Ko pa sem nenadoma potegnila v usta celega in se ustavila povsem pri dnu, je bilo slišati, da se je dokončno prebudil. Njegova dlan je pristala na moji glavi, a šele potem, ko je odgrnil rjuho z mene, ter me pogledal s steklenimi očmi. V tistem trenutku sem pričela divje ovijati svojo glavo okoli korenjaka, ga lizati in sesati, ter ga nekajkrat potisnila ob ličnico z notranje strani, kar mu je bilo silno všeč.

Želela sem da mu pride čim prej, močno in naravnost v moja usta. Nato bi oba skočila pod tuš in v roku pol urice bi imela pred seboj ljubimca leta, ki bi me lahko zadovoljeval celo uro brez premora.

To nisem počela prvič, tako sem dobro vedela kaj je treba storiti za lasten užitek. Tudi on je vedel kaj ga čaka po tuširanju, zato je komaj čakal, da pridrvi njegov beli vlak in me zalije po obrazu. Bila pa sem presenečena, da je tako dolgo trajalo. Verjetno je bila kriva njegova zaspanost in morala sem se prekleto potruditi, da je pričel kazati prve znaka orgazmičnega prihoda.

Potegnila sem korenjaka iz ust, jezik naslonila preko spodnje ustnice, da sem se z vrhom še lahko dotaknila žareče glavice, nato pa divje zmetala na roke eruptivnega tiča, ki bo zdaj, zdaj izbruhnil vame svojo belo vsebino.

Sledilo pa je neobičajno presenečenje. Tik preden se je zgodilo, se je moj dragi privzdignil v postelji, me z roko močno prijel za lase in nabil na svojega tiča do zadnjega centimetra. Nisem mogla ne dihati, ne premikati se, medtem, ko je v mojem žrelu vrelo, špricalo in se cedilo.

Oči so se mi pošteno zasolzile in obljubila sem si, da bo čez pol urice postal moj seksualni suženj.

Nadaljevanje sledi...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.