Magazin
35 ogledov

Prebujanje s trojčkom Radia Ekspres

Radio Ekspres, jutranja ekipa Radio Ekspres
Radio Ekspres praznuje 10-letnico delovanja, ki jo bodo obeležili z velikim koncertom. Med novostmi je tudi nova ekipa jutranjcev.

Jutro na Radiu Ekspres je z junijem še bolj sproščeno, dinamično, informativno, zabavno in polno glasbe, ki jo imamo vsi radi. Vsak delavnik vas po novem prebuja Brigita Potočki, poleg nje sta jutranja glasova še novinarka Nika Popit in prometni informator Grega Murn.

Brigita je velika ljubiteljica glasbe, mode in tričtračev ter vas vsak delavnik oskrbi z vsemi novičkami iz sveta glasbe, šopinga, zdravega življenja in drugih področij. Nika je mestna lepotica, redno spremlja dogajanje v Sloveniji in svetu, v prostem času pa rada potuje. Grega je ljubiteljski mojster v peki in kuhanju (punce mimogrede – samski!), v jutru pa vas oskrbuje še z novičkami o gadgetih, filmih in resničnostnih šovih.

Z vami so vsak delavnik med 6. in 10. uro na Radiu Ekspres.

Koncert ob obletnici 

Novopečeni jutranji trojček Radia Ekspres je pripravljen na neponovljiv koncert, s katerim bodo počastili 10. obletnico radia. Pridružite se jim v sredo, 8. junija 2016, ob 20. uri v Festivalni dvorani Ljubljana, kjer bodo Sam's Fever z Big Bandom Nova oživili največje uspešnice kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja.

Za odlično vzdušje bodo skrbeli še gosti, kot so pevska skupina Jazzva, ki je lani za las zgrešila finale šova Slovenija ima talent, in talentirani plesni skupini Ladybugs in No Sweat.

Vstopnice za koncert ob 10-letnici Radia Ekspres so v predprodaji na Eventimu.

 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.