Magazin
1467 ogledov

Predolgo brez seksa

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Dolgo sem bila samska. Predolgo. Končno je v moje življenje vstopil moški, ki je razbil to monotonijo in mi pokazal, da sem še vedno ženska, vredna občudovanja in truda nasprotnega spola.

Počasi sem že postajala nekoliko zagrenjena, naveličana vsega, potem pa je kot strela z jasnega priletel Samo. Ni bilo dneva, da mi ne bi prinesel rož in omenil, kako zelo lepa ženska sem. Dobesedno vsako sekundo sem hrepenela po njem in z nestrpnostjo pričakovala njegov klic ali pa nenajavljen obisk. Sprva je ostajal pri meni samo na kavi, kramljal z menoj, a zagotovo opazil, kako se mi svetijo oči, kadar ga pogledam. Tako zaljubljena nisem bila še nikoli in poželenje po njegovem telesu mi je iz dneva v dan predstavljalo večje težave.  
Oblačila sem se čedalje bolj izzivalno, da bi mu s tem pokazala, kaj me muči, on pa se mi je le nasmihal in mi delil komplimente. Končno pa je prišel dan, ko se je sklonil čez mizo k meni, me poljubil in priznal, da ne zdrži več.

Njegov pogled je obstal na mojem globokem dekolteju, moje roke pa okoli njegovega vratu. Potegnil me je k sebi, me objel okoli pasu in globoko  zavzdihnil, ko so njegove dlani pristale na moji zadnjici. Tako zelo sem si ga želela, da sem ga prijela za roko in ga povedla proti spalnici. Vrgla sva se na mojo udobno posteljo, kjer sva se predala drug drugemu. Njegovi poljubi so ogrevali mojo kožo, spretni prsti pa odpenjali gumbe in slačili moje cunjice. Kaj kmalu sem ležala pod njim v samih spodnjicah, njegove ustnice pa so ogrevale nekoliko premražene bradavičke, nabrekle od vzburjenja in pričakovanja, ki je plamtelo v meni. Ko je z roko krenil proti mojemu mednožju, sem se zdrznila, saj tam že dolgo ni bilo nikogar. Pohotno me je prijel preko hlačk, da se mi je v glavi zavrtelo, nato me je poljubil na usta, da sem se srečala z njegovim jezikom, naslednje, česar sem se zavedela, pa so bili njegovi prsti v mojih spodnjicah.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Dotikali so se ovlažene mucke, se potapljali vanjo in me delali noro, kot sem le lahko bila. Z boki sem suvala navzgor in mu kazala, kako zelo si ga želim v sebi, z roko pa medtem poskušala prodreti za njegove kavbojke in se prvikrat dotakniti njegovega korenjaka. Moral mi je pomagati, saj mi ni uspelo odpeti vseh gumbov, ko pa se jih je znebil, sem požrešno planila po njem. Njegov obilen korenjak je pristal v moji roki in nikoli več ga nisem želela izpustiti. Daleč od tega, da bi bila znana kot kaka pohotnica, toda čustva do Sama so bila zares nekaj posebnega. Legla sem k njegovemu lepotcu in ga začela ljubkovati. Tudi to je bilo nekaj novega zame, saj nikoli prej nisem tega počela na svojo pobudo, tokrat pa sem si ga nadvse želela vzeti v svoja usta. Čutila sem, kako me poljublja po ritnicah, ki sem jih nastavila poleg njegove glave in nato nalašč nekoliko razmaknila noge, da je lahko z ustnicami in jezikom prišel tudi mednje. Počutila sem se kot boginja seksa in zdelo se mi je, da vse, kar počnem, počnem izjemno dobro. Tako je bilo razbrati tudi iz njegovega vzdihovanja, ko mu je povsem nabrekel korenjak izginjal v moja usta.

Ko sem kasneje sedela na njem, sem pomislila, da s takšnim užitkom še nikoli nisem sedla na pokončnega korenjaka in si želela, da bi trajalo do ranega jutra. Dlani sem uprla v njegove prsi in se nabijala na tiča pod seboj, ki sem ga prej oblekla v rožnat kondom. Nisem jemala tabletk, saj do takrat nisem imela razloga, zanositi pa prav tako nisem imela namena.
Vsaj ne še. Zato je bilo toliko lepše končati na njem, čeprav mu je prišlo pred menoj. Brez skrbi sem se spuščala nanj in nastavljala svoje joške njegovim rokam, ki so pohotno grabile, ter povsem obstale, ko se je predal sladkemu vrhuncu le nekaj trenutkov pred menoj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.