Magazin
123 ogledov

Prehitri Tonijev lulek

Žurnal24 main
Žurali smo ga na polno v nekem nočnem lokalu in priznati moram, da sem izpadla popolna trapa. Zagledala sem se v tipa, ki je v vseh pogledih močno spominjal na hrvaškega pevca Tonija.

Obožujem njegovo glasbo in zdelo se mi je, da sanjam, ko je pristopil k meni. Še preden mi je karkoli rekel, sem ga vprašala, če je ...? "Toni," mi je odvrnil in mi dal roko. Bila sem v šoku, pa še tako dobro je znal slovensko, da bi morala vsaj malce posumiti.

Poljubil me je na lice in mi dejal, naj se pomirim, saj je le človek tako kot jaz. Vedel je, da sem ga zamenjala s slavnim pevcem, saj je verjetno večkrat slišal opazke na ta račun.
Kot kaže, pa je v tej vlogi neznansko užival in izkoristil prav vsako priložnost, ki se mu je ponudila. Nisem neki tip dekleta, ki mu lahko rečemo hitra punca, ampak povsem sem klecnila pred njim in se mu prav kmalu zadovoljna obešala okoli vratu. Posmeh okolice se mi ni zdel vreden razmisleka, saj je bilo videti, da so samo nevoščljivi, ker se je zame ogrel takšen zvezdnik.

Malce mi je bilo sicer čudno, ker me ni niti enkrat vprašal, katera njegova pesem mi je najbolj všeč, celo zapeti mi ni hotel nobene na uho, medtem ko se je stiskal k meni. Prav nič zvezdniško se ni obnašal in že takrat bi mi moralo kapniti, da je verjetno kakšen Toni iz soseske in ne Cetinski, tako kot sem naivno mislila. Vem, da me imate za totalno butaro, ampak zares sem bila v devetih nebesih, ker sem ga spoznala. Šla sem z njim na sprehod, čeprav sem pomislila, da me bo zapeljal s kakšnim luksuznim avtomobilom. Dejal je, da potrebuje sveži zrak, in me objemal ter vse bolj pogosto grabil za rit.

Celo ponosna sem bila na to, in ko bi videl moje misli, bi me bilo pošteno sram. Takoj bi mu dala, kar tam sredi ničesar kljub poštenemu mrazu, da bi le začutila zvezdniško batino. Kot kaže, je še kako dobro slišal moje misli ali pa mi je vse skupaj prebral v očeh.

© iStockphoto

 
Ustavila sva se pri leseni ograji, okoli naju pa je bila popolna tema. Seveda sva se poljubljala in tako pohotna, kot sem bila, sem začela nevede lesti navzdol ter odpenjati njegove hlače. Bil je presrečen, ker si ga je lahko ogrel v mojih ustih, jaz pa sem bila tako ali tako prezadovoljna. Dejal je, da bi bilo dobro, ko bi šla za ograjo in se umaknila s poti, če bi mimo prišel kakšen avtomobil. Zlezla sva preko, na drugi strani pa me je pričakal s svojimi rokami. Prosil me je, naj ne skočim povsem na tla, saj se mu zdi moja napeta rit preko ograje preveč mamljiva. Ker sem bila oblečena v krilo, je seveda hitro prišel do moje vlažne miške ter vanjo potisnil svoj prst. Tako močno mi je bilo všeč, da bi lahko na ograji ždela celo noč.

Nato je še sam stopil na prvo prečko, da je prišel v mojo višino, in mi zakadil svojega trdega tiča pod ritnici. Sprva je nerodno iskal vhod vanjo, zato sem mu malce pomagala in kaj hitro sem lahko občutila vso veličino Tonijevega luleka.

Naslonjena na leseno ogrado sem z rokama držala navzgor svoje krilo, on pa je z rokama grabil za moji joški, ki sta na mrazu dobili pravo obliko. Bradavičke so mi noro nabreknile in ves čas je govoril, da bi dal vse, ko bi ju lahko malce polizal. To seveda v tistem položaju ni bilo mogoče, jaz pa sem si želela le, da ne bi prenehal. Sicer sem pomislila tudi na to, da ni tisti Toni, za katerega se je izdajal, ampak v bistvu sem si podzavestno želela le seksa z nekom, ki me naslednji dan ne bo kontroliral, kje sem in kaj počnem.

Eh, končalo pa se je dokaj klavrno. Toni je predčasno končal, me vso popackal in ušel z repom med nogami. No ja, ni bil rep, kaj dosti bolj vrednega pa tudi ne. Razočarana sem odšla domov in se odločila, da nikoli več ne bom tako naivna.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.