Magazin
279 ogledov

Premagala naju je pohota

Žurnal24 main
S prijatelji sem se dobil v lokalu, kjer je stregla prikupna natakarica nekoliko polnejše postave, dolgih črnih las in neverjetno lepih modrih oči.

Ko je stopila k mizi, se je prijazno nasmejala in pokazala brezhibne bele zobe. Bil sem očaran nad njo, in namesto da bi se ukvarjal s prijatelji, sem mislil samo na to, kako bi jo bolje spoznal. Tisti večer sva spregovorila nekaj besed, s katerimi sem ji želel nakazati, da mi je všeč, ona pa je na vsako moje izzivanje odgovorila zelo sproščeno in se mi prijazno nasmihala. Domov sem šel očaran in odločen, da se še vrnem. Že naslednji dan sem se, pa naslednji in naslednji, vse dokler nisva bila že prava prijatelja. Zdelo se mi je, da mi nakazuje, da sem ji všeč, zato sem poskusil in jo povabil na pico. V svojem slogu je odgovorila, da ni lačna, bi pa šla z veseljem z menoj na kako pijačo nekam drugam. Imela sva se naravnost čudovito, saj se je punca izkazala za osebo, ki je ustvarjena zame. Polna humorja, povrhu vsega pa ji je všeč še nogomet. Bilo je že precej pozno, ko sem jo z avtom odpeljal domov. Motor sem pustil teči, da ne bi mislila, da si že prvi večer obetam vse, a nenadoma se je sklonila k meni in se s prelepimi očmi zazrla v moje.

"Krasno je bilo. Lahko ponoviva še kdaj?"
Pogoltnil sem debel cmok in seveda prikimal. Nato me je poljubila na usta, se nekoliko odmaknila, nato pa še enkrat in ostala prisesana na moje ustnice. Po telesu se mi je razlil val ugodja pomešanega s hrepenenjem po njej. Z roko sem ji šel za hrbet, jo počasi božal, nato pa sklenil preveriti, kako zares velike so njene prsi. Ogromne! Nasmejala se je in dejala, da sem si tega verjetno želel od prvega trenutka, ko sem jo zagledal. Imela je še kako prav, a želel sem si tudi drugih reči. Prsti so mi ves čas uhajali navzdol k njenim nogam in seveda mednje, kamor me je kmalu tudi spustila. Čutil sem, da ima vlažno muco in v mislih sklenil, da bom naredil vse, da se dokopljem k njej. Nič ni imela proti, ko sem ji odpenjal gumbe, še celo pomagala mi je, da sem hitreje prišel zanje.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Globoko sem vdihnil in zajel sapo, nato pa počasi potisnil roko v njene spodnjice. Z blazinicami prstov sem prešel preko kratko pristriženih dlačic, ki so se nahajale samo na vrhu, nato pa se spustil preko vlažnega žlebička vse do dna. Zares je bila že pošteno vlažna in njen vzdih tik za mojim ušesom mi je dal vedeti kako zelo uživa v tem. Še bolj strastno sva se začela poljubljati, moj sredinec pa je medtem z lahkoto zdrknil v njeno muco. Javknila je in naslednji hip ujela moj jezik med ustnice ter ga močno posesala v svoja usta.

Prav počasi sem se s prstom igral v njeni pohotni češpljici, ona pa je s svojo desnico segla po mojem korenjaku, ki je takrat seveda že pošteno stal. Rešila ga je utesnjenosti hlač in pohvalila njegovo trdnost in velikost. Njene hlače so bile vse nižje in v trenutku, ko je iz njih že pogledala njena celotna ritka, je zavzdihnila, da me bo naskočila.

"Tako zelo rada bi ti ga z usti, ampak res sem potrebna …" me je presenetila.
"Boš pa drugič," sem odvrnil in že lovil njeni ritnici, ki sta se premetavali po mojem naročju. Njeni dolgi lasje so padali po meni, med njimi pa sem še vedno videl njen pohoten pogled, ki je govoril sam zase. Energično je mešala z boki in me spravljala v blaženo stanje s svojo tesno mucko, ki je tisti hip neusmiljeno ožemala mojega korenjaka. Bil sem najsrečnejši človek na svetu in pred nekaj dnevi sem o tem lahko le sanjal. Pošteno me je obdelala, in preden je kasneje stopila iz avta, mi je obljubila, da to ni bilo še nič. "V postelji me sploh ne boš prepoznal."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.