Magazin
15 ogledov

Premamil me je

Žurnal24 main
Predolgo sem se že zadrževala ob partnerju, s katerim sva bila večkrat narazen kot skupaj. Vsak dan je bil zame na tem področju mora in čas je že bil, da se kaj korenito spremeni.

Prijateljica mi je svetovala, da to najlažje naredim tako, da končno že sprejmem Nejčevo nespodobno povabilo na vikend paket v Čatežu, kjer je imel svojo hišico.

Nejc je bil fant, ki je dostikrat hodil v našo firmo, sam direktor svojega podjetja in ni skrival, da sem mu všeč.

Kljub temu, da je vedel za mojo zvezo, se ni dal in je vztrajal dalje. Bil je nek nenavaden dan, po dolgem času poln optimizma in dobre volje, jaz pa sem se odločila, da ga še dodatno začinim.

Nasmehnila sem se Nejcu, ko je vstopil v pisarno in po zares dolgem času privolila v kavico z njim.
Odšla sva v lokal pod pisarnami in se predala sproščenemu klepetu. Tisti dan sem mu prvikrat priznala, da mi je v bistvu zelo všeč, le da ne morem biti z njim, ker sem že zasedena. Očitno je imel dobre vire, saj je takoj vedel povedati, da imam težave s partnerjem. Obljubljal mi je nebesa in me na koncu tudi prepričal.

V petek po službi me je pobral pred trgovino s svojim velikim audijem ter odpeljal proti Čatežu.
Zares ima v lasti lepo hiško, povsem blizu bazenov, ki pa me tisti dan niso prav nič zanimali. Bila sem srečna, da sem imela "ta rdečo" že prejšnji teden, saj sem vedela, da sem s pristankom na povabilo dala tudi jasen znak za vroč večer.

V razkošno opremljeni hiši sem se kmalu počutila popolnoma domače in prav nobenega nelagodja nisem občutila, ko me je v rahlo zatemnjeni sobi pričel slačiti. Počutila sem se blaženo, ljubljeno in vsekakor nekaj vredno, česar doma že dolgo nisem občutila. Njegovi nežni dotiki so v meni prebujali žensko, ki si želi bolj kot kdajkoli početi prav vse kar par intimno lahko počne.

Legla sva na svileno pregrinjalo, ki je pokrivalo veliko posteljo in se na pol gola prepustila nežnim poljubom in ostalim strastem, ki sodijo zraven. Le za hip sem pomislila na to, da varam svojega partnerja, a že naslednji trenutek povsem pozabila nanj. Pomembno mi je bilo, da je z menoj Nejc in da si nadvse želi moje ljubezni. Kot bi to z njim počela že ničkolikokrat, sem pogumno segla med njegove noge in ga na široko pogledala.

 © iStockphoto

 
Dotlej še nisem imela časti spoznati tako konkretnega tiča, ki se je v moji drobni dlani zdel še nekoliko večji. Z vsakim potegom roke preko njegovega lepotca sem občutila strastnejši poljub, ki me je napravil še bolj potrebno in neustavljivo. Tudi on je medtem s prsti spoznaval moje sočne bregove, ki so se z veseljem nastavljali pred njega.

Gledal me je naravnost v oči, ko se je spuščal navzdol, ter oblizoval majhni, a zato čvrsti in jedri joški, ki sta mu tako lepo sedli v roke. K sreči se ni ustavil in je nadaljeval svoj pohod navzdol. Vse te dolge sekunde sem razmišljala o tem kako je, ko ti nekdo poliže češpljo. Tega namreč še nisem imela sreče izkusiti in bil je zares že skrajni čas, da me doleti tista mera užitka, ki je sledila v naslednjih trenutkih.
Redkokdaj mi pride, celo po dolgem seksu ne doživim vrhunca, toda tokrat se je moj intimni svet postavil na glavo.

Prihajalo mi je kot zmešani, z roko sem mu segla po laseh, jih zgrabila med prste in močno vlekla navzgor. Bala sem se, da ga bom poškodovala, toda užitek je bil zares božanski.

Vidno zadovoljen zaradi mojega navdušenja, je zlezel nazaj k meni in me poljubil na čelo. Takrat mi je tudi nagajivo zabredel s svojim kot kamen trdim tičem po premočeni muci in ga počasi potiskal vanjo. Še vedno sem bila vsa zdražena in kar poplesovala pod njim, da bi se mu izmaknila, pa čeprav sem si ga še kako želela. Počasi sva se vendarle vpeljala in sledil je dolg in nadvse zadovoljiv ter vsekakor povsem prepoten seksi maraton.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.