Magazin
1791 ogledov

Presenečenje v kopalnici

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Vrtna zabava kot vsaka druga. Nič posebnega.

Mož je pekel na žaru in zabaval prijatelje, ki so se rade volje odzvali najinemu povabilu, jaz pa sem za hip pustila prijateljice, da bi šla v kopalnico preverit pralni stroj.

Hudič mi je zadnje čase nagajal, zato sem morala redno nadzirati pranje. Kazalo je, da je šlo zopet nekaj po zlu, zato sem se sklonila, da bi bolje videla. Pomislila sem, da ne bi bilo dobro, ko bi sedaj v kopalnico vstopil mož in ugledal napeta hlebčka, ki silita izza, že tako prekratkih, vročih hlačk.

Nasmehnila sem se ob tej misli, nato pa presenečena v steklenih vratih stroja opazila moško postavo za seboj. Očitno se je zgodilo prav to kar se mi je v glavi utrnilo nekaj sekund prej.

Ni me motilo.

Še več, želela sem si, da bi si me privoščil. Lep dan, prijetna družba, hrana in pijača …

Manjkal je le še dober seks. Nalašč nisem pogledala nazaj in še bolj izzivalno naperila svojo zadnjico proti njemu. Končno sem na pol-golih ritnicah začutila njegove roke, ki so me prav počasi in previdno božale. Rekel ni nobene, zato sem spregovorila jaz.

»Kaj je zdaj? Ne moreš mimo moje ritke ne?«

Zdelo se mi je, da se je nasmehnil. Rekel ni nobene.

Prste je zadrl pod hlačke in pošteno prijel za mojo ritko, ki ga je morala v tistem položaju zares spravljati ob pamet.

V mojem telesu je vrelo od pohote in z vsakim delčkom svojega bitja sem si ga želela v sebi. Potegnil mi je navzdol miniaturne hlačke, se s prsti dotaknil raznežene muce in z njimi potegnil po njej. Zaječala sem od ugodja, se z rokama naslonila na pralni stroj in se mu povsem prepustila. Na ritnicah sem začutila njegovo vročo sapo in jezik, ki se je sprehajal med njima, nato pa zdrknil navzdol vse do razbeljene mucke.

S prsti mi je razmaknil sramne ustnice, ter za hip jezik potisnil v luknjico. Mislila sem, da bom ponorela od ugodja. Njegove roke so plezale po mojem telesu, ga odkrivale, njegov jezik pa je božansko migetal med mojimi nogami. Za trenutek je prenehal, nato pa sem za seboj zaslišala odpenjanje zadrge, potem žvenketanje pasu, nato pa sem z roko za seboj otipala velikega tiča. Zdelo se mi je celo, da je nabreknil preko svojih meja in postal še večji kot ponavadi. Debelo glavico sem si nastavila k češpljici, nato pa se prepustila sladkemu ugodju, ko je prodrl vame. Oči mi je potegnilo navznoter, roke na stroju mi je skrivilo, noge pa so me komajda še držale pokonci. Z rokama je segel naprej in pograbil moji veliki joški, medtem pa zabil svojega junaka vse do zadnjega milimetra.

Kriknila sem in skušala zajeti dovolj zraka, katerega je bilo ob vsakem vdihu premalo. Prsne bradavice mi je od vzburjenja želelo razgnati, on pa jih je še dodatno utrjeval med svojimi prsti. Slišala sem njegovo pritajeno ječanje za seboj vsakokrat, ko se je s svojim lepotcem zaril vame, sama pa sem hrepenela po orgazmu, ki je bil očitno že na poti. Stroj je vklopil centrifugo, prostor pa je napolnilo zamolklo ropotanje. Lahko sem kričala, vpila in cvilila, da mi prihaja in naj me pošteno nabije na svojega tiča, ki mi je povzročil toliko lepega.

Vsa izmučena sem obležala na poskakujočem pralnem stroju, njegov curak je zdrknil iz moje češplje in zopet je bilo slišati cingljanje pasu.

Pasu?! Peter na sebi ni imel pasu!? Niti ne zadrge na bermudah! Moj Bog!!!

Zgrožena sem se sunkovito obrnila nazaj, s hlačkami še vedno pri kolenih in z majico preko joškov …

»Božo!!!???«

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.