Magazin
45 ogledov

Prestižna priznanja za slovenska vina

klet Dveri-pax Klet Dveri-pax
Letos se vinska klet Dveri-Pax lahko zopet pohvali z velikim uspehom na prestižnem in hkrati največjem svetovnem izboru vin Decanter v Londonu, saj so prejeli dve srebrni in sedem bronastih odličij. Svoj uspeh so zaokrožili tudi z enim nazivom vina s priporočilom.

Vinska klet Dveri-Pax iz Jarenine tudi z rezultati največjega izbora vin na svetu, Decanter v Londonu, dokazuje svojo vrhunsko kakovost in kroji vrh svetovnih proizvajalcev vin.

S srebrnim priznanjem sta bili nagrajeni vini šipon 2011 in renski rizling 2011, z bronastim pa vina janez 2012, sivi pinot 2011, sauvignon 2012, sauvignon vajgen 2011, renski rizling »M« pekel 2011 in šipon 2011. Novost vinske kleti – penina urban je prejela naziv vina s priporočilom.

Po številu prijavljenih držav in vin je to največji izbor na svetu, saj je bilo letos prijavljenih rekordnih 14.362 vzorcev, kar je več kot 2.100 vzorcev več kot lansko leto. Odličja je prejelo 9.873 vzorcev.

"S prejetimi priznanji vsako leto samo potrjujemo kakovostno delo in prave odločitve ter številne novosti, ki jih čez vse leto sprejemamo  v ekipi Dveri-Pax. So odraz sledenja trendom in predvsem okusu ljudi, ki pijejo naša vina, kar je naš največji izziv. Lansko leto smo bogatemu izboru naših vin dodali tudi penino urban, ki je takoj dokazala, da smo se odločili prav. In to je največje priznanje. Nikoli ne mirujemo in rezultati so tu!" je povedal enolog in direktor podjetja Danilo Flakus.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.