Magazin
3 ogledov

Prihaja ameriško-slovenski stand up

Žurnal24 main
Petega oktobra bo v dvorani Union nastopil eden vrhunskih komikov, Michael Winslow. Na odru mu bosta družbo delala enakovredno zabavna Jure Godler in Tilen Artač.

Triurni maraton boste zagotovo zapustili v krčih – od smeha namreč. Za vrhunsko zabavo bodo poskrbeli trije vrhunski komiki. Prvega, Američana Michaela Winslowa, se boste spomnili kot narednika Larvella iz serije filmov Policijska akademija. Že tam je zaslovel z oponašanjem glasov slavnih ljudi in neštetih drugih zvokov. To je po filmski karieri uspešno izkoristil v nastopih in postal znan kot "mož 10 tisoč zvočnih efektov".

Profesorja vs. Sergeant Larvell

Stand up bo obarvan tudi slovensko: na odru bosta svoje sposobnosti pokazala tudi Jure Godler in Tilen Artač. Uprizorila bosta predstavo The Proffesors, ki sta jo ustvarila kot nekakšen duet pod imenom GodArt.

"Gre za predstavo, ki je sestavljena iz prvin treh največjih oblik zabavništva, čarovnije, glasbe in komedije. Vse tri oblike predstaviva na najin inovativen način. Seveda pa z Michaelom pripravljamo tudi posebno presenečenje," ostaja skrivnosten Jure Godler.

O 51-letnem Michaelu meni, da spada med boljše komike, ki s svojimi nastopi navdušuje po vsem svetu. "Oba s Tilnom Winslowa spoštujeva, ker je v svojem delu v Policijski akademiji pokazal enormen izkoristek svojega talenta in potenciala s krasno osebnostjo in izvirnostjo," pojasnjuje Godler.

Na vprašanje, ali bi kot odličen posnemovalec drugih znal oponašati tudi Winslowa, samozavestno odgovori: "Koliko stane črn puder?"

In za konec njegovo sporočilo bralcem, ki še niso odločeni, ali naj pridejo na dogodek: "Imate težave v družini? Vas v službi nadleguje šef? Imate probleme s hormoni? Že več kot tri mesece čakate na presaditev srca? Privoščite si še zadnjo sprostitev z ogledom predstave Michaela Winslowa in GodArt."

Verjetno za nikogar to ne bo zadnja predstava, bo pa zagotovo ena bolj smešnih v Sloveniji. Začela se bo ob 20. uri, za vstopnico pa boste morali odšteti 29 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.