Magazin
217 ogledov

Prihajalo mi je kot še nikoli

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Nimam navade skakljati okoli tipa, ki mi je všeč, in se mu nastavljati, da bi me opazil, če me še ni. Če te tip ne opazi, potem ga pač ne zanimaš. Takšno je moje stališče.

Ampak ker se zarečenega kruha največ poje in ker sem velikokrat solila pamet prijateljici, naj se ne ponižuje in prosjači za zmenek, se je prav to zgodilo meni. Naletela sem na moškega, ki je v trenutku razburkal mojo domišljijo. Dovolj je bil en sam pogled, en sam pomežik in kretnja z roko. Ni silil v ospredje, ni skušal navezati stika in to me je le še dodatno podkurilo. Dal mi je vedeti, da me je opazil, mi celo namenil topel pogled, ki je pomenil, da da ga zanimam, potem pa naprej počel svoje reči, kot da me ne bi bilo več tam. Adrenalin je brizgal po mojih žilah, medtem ko sem tuhtala, kako naj se mu približam. Bo dovolj moje mini krilo ali pa naj uporabim še smrtonosen dekolte, ki je razorožil že nič koliko fantov?

 

Uporabila sem vse, kar imam. Svoje lepo izoblikovano telo, dolge kodre in mačji pogled ter storila prvi korak. Še enkrat mi je dal vedeti, da ga zanimam, vendar si je želel, da bi se potrudila še bolj. Ves čas sem si govorila, da tega filma ne bo videl, a počela sem ravno nasprotno. Dobesedno silila sem se mu v naročje, ga s pogledi moledovala za vročo avanturo in mu vnaprej odpuščala vse morebitne grehe. Topila sem se ob njem in se spraševala, ali se poznava že dovolj dolgo, da bi mu nakazala smer proti postelji. Tudi za prvi poljub sem ga skorajda prosila, potem pa je z velikanskim nasmeškom na ustnicah krenil proti meni, me z rokami pohotno zgrabil za zadnjico in kar nekoliko privzdignil med strastnim poljubom. Srce mi je pognalo v grlo, desnico pa med njegove noge, kjer se je že premetaval njegov korenjak, ki je s svojo čvrsto postavo kazal na pretvarjanje svojega gospodarja. Igral je "hard to get" tipa, a njegov tiček ga je izdal in povedal, da komaj čaka žensko, ki ga bo obdelala.

 

Obstal je kot vkopan, naslonjen s hrbtom na steno, ko so po njegovih nogah navzdol polzele hlače. Skupaj s spodnjicami sem šla dol tudi sama in se naslajala ob pogledu na čvrstega korenjaka, ki je z debelo glavico strmel proti meni. Lično urejen okoliš, povsem gladek objekt poželenja me je dobesedno uročil kot čarobna palica. Objemala sem ga s svojimi prsti in se čudila, kako zelo veliko ga je skupaj, ter ga naslanjala na vlažne ustnice, ki so počasi spominjale na tiste tam spodaj. Spuščala sem ga mednje centimeter za centimetrom, ga tesno ožemala z njimi, nato pa mu prikazala predstavo, vredno kraljice orale.

 

Ko sem se nekoliko kasneje dvignila k njemu, sem mu zadihanemu sporočila, da je prazen in potešen ter da bo sedaj na vrsti on. Ker se je tako zelo pustil prositi, sem dejala, da pričakujem najboljšega ljubimca v svojem življenju. S tem sem pri njem povzročila nekaj treme, toda po tisti moji ustni obdelavi je bil vsekakor pripravljen na kavs življenja. Postelja je ječala kot že dolgo ne, cvilila in sporočala, da bo zdaj, zdaj pristala povsem na tleh. Moje noge so nepremično lebdele v zraku nad njegovim prepotenim hrbtom, prsti na nogah pa so se iztegovali, kot bi želeli pobegniti s stopal. Pošteno sem bila mokra, v bistvu sem bila poplavljena med nogami, z nohti sem se oprijemala njegovega hrbta in brez diha čakala na vrhunec nad vrhunci. Prihajalo mi je kot še nikoli, kričala sem, priznam, in ni me bilo sram. Želela sem si, da mi nikoli ne bi nehalo prihajati, a to žal ne gre. Potolažila sem se z dejstvom, da poleg mene leži, sicer izmučen, a vseeno verjetno najboljši ljubimec, kar si jih lahko zamislim. In kmalu bo znova pripravljen …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.