Magazin
122 ogledov

Prihajalo mi je v valovih

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Končno sem doživela trenutek, ko mi ni bilo mar za nič na svetu, v glavi se mi je pletla le ljubezen. Ljubezen do lepotice, s katero sem ležala v postelji, gola, nepokrita in ji gladila napeto kožo na boku.

Njena dolga noga je ležala preko mene, topla mucka pa počivala na mojem stegnu. Tako zelo prijeten občutek je bil to, da ga zelo težko opišem. V mislih sama sladkoba, nekje v spodnjem delu trebuha pa neznansko poželenje po ljubezni s krasotico, ki si je pravkar zavihtela lase nazaj preko ramen.

Sklonila se je k meni po nov poljub, pri tem pa desno dlan položila na moje prsi. Bradavičke so mi povsem otrdele in kaj hitro se je na njih začela igrati s svojimi nežnimi prsti. Njeni poljubi so bili počasni in umirjeni, nobenega hitenja in evforije. Njene ustnice so se narahlo dotikale mojih, najina jezika sta se na kratko dotaknila, nato pa sem njene vroče ustnice začutila na iztegnjenem vratu.

Njena mucka je pri tem zdrknila navzdol po moji nogi in začutila sem mokroto med njenimi lističi. Moje roke so še naprej gladile njeno lepo telo, kjer sem jo pač dosegla, njeni poljubi pa so se med tem preselili na moje prsi. Vlažne ustnice so objemale nabrekle bradavičke, vrh jezika pa jih je nežno masiral.
Kostanjevo rjavi lasje so ji znova zdrknili naprej na obraz, a tokrat jih ni odmaknila.

Skupaj z njimi je z usti polzela po mojem pohotnem telesu in se ni ustavljala, vse dokler ni prišla do venerinega griča, pod katerim jo je čakal vlažen cvet pohote. Za hip sem se zdrznila, moje telo je ujel kratek krč, ko pa je z vročino svojih ustnic prešla griček in se z jezikom dotaknila mojega vzburjenega klitorisa, sem postala mehka kot elastika.

zgodbica seks erotika strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Moje telo se je sprostilo, glava mi je padla nazaj na blazino in pomislila sem, da bom izgubila zavest. S težavo sem se nekoliko privzdignila in ji odmaknila lase z obraza, da sem lahko videla, s kakšno željo se približuje moji sočni breskvici.

Ko jo je objela s svojimi usti in se dobesedno poljubila z njo, sem zopet padla nazaj. Moje telo je norelo, v njem je vrelo in ritnici mi je pognalo od ležišča. Z rokami sem se zagrabila za prsi, jih gnetla, z boki pa suvala proti njej. Proti moji lepotici, ki je tako zelo dobro vedela, kaj potrebujem in na kakšen način.

Pozabila sem na moža, s katerim sva se pred dnevi sprla, na zoprno taščo, ki ji nič ni bilo prav, in na odpoved v službi. Živela sem le še za mojo ljubezen in njen jeziček v moji muci, ki je migetal in prodiral v tesno luknjico. Prav počasi je priključila še svoje prste, ki so spretno izginjali v pohotne globine, z jezikom pa obdelovala nabrekel klitoris, kar je v moji glavi povzročalo eksplozije užitka.

Meglenega pogleda sem se znova zazrla navzdol, kjer sem med nogami videla le vrh njene glave, čelo in prelepe oči, ki so zrle naravnost proti meni, ter vsake toliko konico nosu, ki se je pokazal takrat, ko je njen jeziček končal na vrhu moje češpljice.

Večkrat, ko je končal tam, bližje je bil trenutek, ko bom končala tudi sama. To je dobro vedela in prav zato še bolj zavzeto sesala moj mali gumbek, ga premetavala z jezikom sem ter tja, roke pa iztegnila navzgor po mojem ploskem trebuhu vse do jedrih prsi in se povsem potopila v moje poplavljeno mednožje.
Oči so se mi vrtele nazaj, krči so spreletavali moj trebuh, zmanjkovalo mi je sape, nakar sem ob strašanskem bitju srca na ves glas zajela sapo, z desnico segla po njeni glavi in si jo pošteno pritisnila na mesto, ki ga je preplavil orgazem brez konca in kraja.

Prihajalo mi je v velikanskih valovih, ki so butali ob moje obale, v ušesih mi je bučalo, iz ust pa je bilo slišati le sladko ječanje v znak zadovoljstva in hvaležnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.