Magazin
152 ogledov

Pritekla je na orgazem

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Kot vsako zadnje sončno jutro, sem tudi tokrat že zgodaj stopil na teraso, da bi se naužil prijetnih sončnih žarkov, ki so že pričeli oblizovati sprednji del hiše.

V spodnjicah in majici sem prikorakal ven in se naslonil na ograjo. Upal sem, da bo pritekla mimo, tako kot vsako jutro. Mladenka zapeljive postave mi je predvčerajšnjim celo pomahala, ko je tekla skozi drevored.In tam je bila!
Točna kot vedno, odeta v kratke pajkice in oprijeto majico, na glavo pa si je poveznila čepico s šiltom. Okoli roke je imela pripet mp3 predvajalnik, ki je pošiljal glasbo v slušalke zasidrane v njena ušesa.

Nekje na sredi drevoreda je obrnila glavo proti hiši, me opazila na terasi in se mi nasmehnila. Pomahal sem ji v pozdrav ter naslednjih nekaj trenutkov zrl v njeno lepo oblikovano zadnjico, ki je žal še prekmalu izginila iz mojega vidnega polja.

Naslednji dan je lilo kot iz škafa, zato na teraso zjutraj nisem šel. Raje sem pristavil za kavo in se čudil zgodnjemu obisku, saj je nekdo pozvonil pri vratih. Spustil sem se po stopnicah, odklenil ter obstal kot vkopan. Bila je ona, mokra do kosti, a še vedno s prepoznavnim nasmeškom na mokrem obrazu. Od nje je teklo kot iz škafa, zato sem jo povabil naprej. Opravičevala se mi je zaradi nenadnega obiska, a enostavno se ni imela kam umakniti, ko jo je ujel naliv. Seveda sem bil vesel njenega obiska, ji ponudil suha oblačila, ter ji prepustil sobo.

seks par partnerja erotika strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Še preden sem jo zapustil, je že vlekla s sebe pajkice, se otrla v brisačo in segla po moji trenirki. Malo je manjkalo, pa bi obstal med vrati, saj je bila povsem gola in očitno je niti najmanj ni motila moja prisotnost. Vseeno sem jo pustil samo in dodal nekaj več kave, še za njo. Bila jo je vesela in se rade volje zapletla v pogovor z menoj. Povsem po domače je prekrižala noge pod zadnjico, me spraševala o vsem, kar ji je padlo na pamet, pozabila pa ni niti povedati, da je samska. Rekla je, da se ji zdi, kot bi me poznala že mesece, saj se srečujeva vsak dan, sedaj pa je kar naenkrat pri meni doma, oblečena v moje obleke, ter sproščeno sreba kavico z menoj. 

Ker je bila povsem sproščena, sem tudi sam zaupal svoja hrepenenja, ko jo vsako jutro vidim teči mimo mene, vso prelepo, obsijano z jutranjimi žarki. In kot bi jo moje priznanje dokončno raznežilo, se je sklonila naprej k meni, ter me poljubila na lice. Prvi korak ji očitno ni bil tuj, zato je naredila tudi drugega in tretjega. Ko je sedela v mojem naročju sem se lahko le še veselil usode, ki naju je spravila skupaj in naliva, ki se je počasi umirjal.

Z rokama sem raziskoval njeno telo, ki sem ga še nedolgo nazaj samo na daleč skeniral z očmi. Bila je vitka, prava športnica, njeni ritnici pa sta me spominjali na zrelo in sočno jabolko. Nisem bil prepričan, ali se zavedam kaj počneva, a znašel sem se v položaju, ko odlašati nisem smel. Z njo vred sem vstal, jo med poljubljanjem prestavil na mizo in z nje potegnil preveliko trenirko. Tudi ona se je lotila mojih hlač ter radovedno potiskala roko k mojemu mednožju, da bi otipala stoječega korenjaka, ki je želel med njena stegna.
Kolena je pokrčila ob mojih bokih, jih potisnila visoko navzgor in mi ponudila svojo rožnato lepotičko.

Brez težav sem s svojim korenjakom prišel do nje, se nekajkrat z nabreklim udom podrgnil ob njeno vlažno ustje, nakar ga je kar sama, z roko, popeljala dalje. Bil je trenutek, v kakršnem bi človek želel umreti, če bi že imel na izbiro. K sreči pa mi o tem še ni bilo potrebno razmišljati in sem se prepustil le trenutkom, ki so sledili. S celim telesom je sledila mojim gibom, njena zadnjica pa je na trenutke lebdela nad mizo, ko se mi je predajala in odkrito hrepenela po trdem čudu tam spodaj.

Kar nisem mogel povsem verjeti, da se ljubim z lepotico, ki je še včeraj le burila mojo domišljijo. Sedaj pa sem v rokah stiskal njeni napeti ritnici in ji po nekaj božanskih minutah prihajal po čvrstem trebuhu, na katerem so se ob prijetnih krčih pokazale izklesane mišice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.