Magazin
12 ogledov

Privoščil si je kar obe

Žurnal24 main
S prijateljico sva se v salonu ves čas hihitali, kadar je bil tam tudi on. Bil je pravi angel in zares ga je bilo užitek opazovati. K nam je nosil artikle za nego las, sčasoma pa smo se dobro spoznali.

Zaupali sva mu svojo primerjavo z lepim angelom, kar se mu je zdelo precej trapasto, saj je zase menil, da je prej kak hudiček kot pa nežno bitje z belimi krilci. Tega sem se še dodatno razveselila, saj sem imela precej umazane misli, kadar sem samo pomislila nanj. Še bolj zanimivo pa je bilo, da je imela povsem podobne zamisli tudi moja prijateljica Petra, ki mi je zagrozila, da ga sama zase prav gotovo ne bom imela.

Šefinja naju je že nekajkrat nahrulila, naj se raje posvetiva delu kot pa postavnim fantom, ki hodijo k nam, a se zanjo nisva menili. Popoldne sva sestavljali vražje načrte in na koncu sva se strinjali, da bi ga bilo verjetno dovolj za obe. In kako se prepričati o tem? Najlažje v soboto, ko sva dežurni in je šefinja kje na svojem možu, dečko pa nama prinese nujno naročeno robo. Slutil je, da imava nekaj za bregom že takoj, ko je prejel naročilo. Ko pa je vstopil skozi vrata našega salona in zagledal dve mladi pohotnici, ki s prekratkimi haljami čakata nanj, je verjetno vedel vse.

Ni se mu pretirano mudilo in nama je celo dovolil postreči s piškoti in sokom ter z zanimanjem prisluhnil, kaj mu imava povedati. Bili smo si že toliko domači, da sem mu jaz sedla v naročje, Petra pa je šla pomest, saj se je bližala najina ura odhoda domov. Ni pa samo pometala, ampak je tudi zaklenila vrata ter obesila napis, da se vrnemo kmalu. Pa se nismo.

Prav nič se ni branil mojega ritanja po svojem naročju in žgečkanja ter ostalega teženja. Zagrozil mi je celo, da me bo dal iz halje in nategnil kar tam na pultu pred ogledalom. Rekla sem, da me prav malo briga, le da bo prijateljica močno užaljena, če bo samo mene. Smejalo se mu je do ušes, njegove roke pa so bile že v stiku z mojo golo kožo daleč za delovno haljo, ki je postajala vse bolj ohlapna. Vsake toliko je bil odpet nov gumb, njegova roka pa že globoko v mojih spodnjicah. Prizor v ogledalu je bil sila seksi, zmotil pa ga je le prijateljičin kisel »ksiht«, saj si je verjetno želela zamenjati mesto z menoj.

© iStockphoto

 
To je opazil tudi on in jo potolažil, da ga je zadosti za obe. Spretno je vrtel sredinca okoli moje male nabreklinice in iz mojih ust izvabljal zelo pohotne zvoke, Petra pa se je vendarle približala in naju še vedno ljubosumno opazovala. Ko mi je v mucko porinil svoj prst, sem od presenečenja kar malce zacvilila in se ob tem počutila prav trapasto. Ker sem ves čas mižala, še opazila nisem, kdaj sta se s Petro začela poljubljati, videla pa sem, kako ji je z istim sredincem kot meni, zapolnil potrebno špranjico.

Ker je bilo že tisto precej noro in neverjetno, smo šli še v drugo skrajnost. Obe sva se s komolci naslonili na pult in na ogledalu puščali sledi svojih poljubov, medtem ko je on zadaj zbiral, katero potrebno ritko bi najprej nasadil. Migali sva z njima in ga prepričevali vsaka zase, nato pa je naenkrat dvignil Petrino haljo čez hrbet, si odpel hlače in pritisnil korenjaka v njeno tamalo. Kriknila je in se s celim obrazom naslonila na veliko ogledalo, da je bila videti prav smešna.

Vedela sem, da močno uživa, saj je zavijala z očmi, kot bi jo malce zmanjkovalo. Postala sem še bolj potrebna in komaj čakala, da se najin ljubimec odloči zamenjati luknjico, vendar sem morala počakati še kar nekaj časa in gledati Petro, kako se kremži in drgne po gladki površini zamazanega ogledala. Uh, kako sem ji zavidala! Njeni krempeljci so grebli po pultu in stokala je, da ji tako lepo še ni bilo. Spomnila se je celo najine izkušnje pri njej doma, ko sva prvikrat izkusili, kako je, ko se ljubita dve dekleti. Bilo je super in kar malce me je zaneslo, da sem se spustila pod pult ter začela lizati njeno češpljico, ki se je prav lepo polnila s trdim tičem.

Tak prizor sem uzrla prvič v živo in od tako blizu. Adrenalin je brizgal po mojih žilah, roka mi je zašla med noge in močno sem si jo drgnila, medtem pa nekajkrat polizala po steblu dolgega tiča in celo vzela v usta celega, ko se je ta za hip iztaknil iz Petrina češpljice in zašel pod njo. Konec je bil zelo bel, dočakala pa sem ga kar tam spodaj v upanju, da bom naslednjo soboto jaz zgoraj.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.