Magazin
206280 ogledov

"Prodana svinja in plagiatorska kuzla je dobila svoje"

Saša Lendero Facebook
Saša Lendero hudo zbolela.

"Res sem obležala in se že dobrih 14 dni borim s temperaturo, polnimi pljuči gnoja, glavobolom, (vmes sem bila rudi brez voha in okusa), ter hudo splošno utrujenostjo telesa," je na Facebooku zapisala slovenska estradnica.

Vmes se je, pravi, zaradi ostalih tudi trikrat samotestirala in bila trikrat negativna: "Hvala vsem, ki ste mi ob medijski objavi mojega stanja poslali na kupe dobrih želja!!! Pobožalo mi je dušo, saj sem v preteklih tednih dobila ogromno groženj ter žalitev, tudi da rabim topovsko granato v glavo, da sem prodana svinja, plagiatorska kuzla, da mi želijo intenzivno in podobno. Brez konca..."

"Ni bilo lahko in ni lahko! A verjamem, da v zadnjem obdobju nikomur od nas ni prav lahko. Vseeno pa imamo drug drugega in zavedanje, da sledimo resnico, svoja načela in svoje srce! Vedno več nas je, ki smo pripravljeni za to v kar verjamemo, tvegati marsikaj. Tudi svojo eksistenco, svoje ime... Vedno več nas je, ki ne pristajamo več na načrtno sejanje sovraštva med ljudmi na podlagi spola, političnega prepričanja, let, izobrazbe, rase in nenazadnje cepilnega statusa. Ljudje so le dobri ali pa slabi ... in to je vse! Edino merilo je srce!" je še zapisala na Facebooku.

 

Komentarjev 58
  • smejka 20:29 03.oktober 2021.

    Bralci komentatorji...sploh preberete preden komentirate? Veste kaj pomenijo navednice v naslovu?

  • sandro3 18:52 03.oktober 2021.

    MA pustite jo pri miru, ona je od vedno bila gnoj.. Imej vsaj malo dostojnosti pa če ti je tok hudo da si lačna se jast od rečem hrane.. A nižje ne gre

  • HudaPrimorka 14:43 03.oktober 2021.

    Že sam naslov je neokusen, da o komentarjih ne zgubljam besed. Saška hitro okrevajte