Magazin
26 ogledov

Projekcija filma v rovih

Prizor iz filma (Foto: Vsegajekrivanina.si) Žurnal24 main
V petek bo v rovih pod starim Kranjem potekala projekcija celovečernega filma Vsega je kriva Nina. Organizatorji obljubljajo, da bo projekcija potekala v prav posebnem vzdušju.

Projekciji bosta ob 17.30 in 19.30, ogled pa je brezplačen. Dogodek poteka pod okriljem Zavoda za turizem Kranj. Komedija Vsega je kriva Nina sicer po Sloveniji potuje že več kot eno leto.

Kdaj: 16. aprila 2010 ob 17.30 in 19.30
Kje: Rovi pod starim Kranjem
Vstopnina: Ogled filma je brezplačen. Dobili boste tudi vodnik in skodelico čaja.
Več informacij: info@pelikula.si

Ko se v načrt vmeša svetlolaska
Zgodba govori o Ahmedu in Dariu, ki želita zaslužiti z denarjem, pridobljenim z ropom v Bosni. Odločita se za preprodajo drog, a v njune načrte se vmeša Nina. Svetlolaska tako fantoma predstavlja še eno oviro poleg goljufivih poslovnih partnerjev, s katerimi imata opravka. Velja pa dodati še, da tudi sama ne spadata med bolj sposobne ljudi.

Pri projekciji bosta navzoča tudi avtorja filma, Miha Dulmin in Marko Gajić. Avtorja sta scenarij za film začela pisati že kot najstnika, do končne realizacije pa je prišlo šele okoli 10 let kasneje.

Pri filmu je brezplačno sodelovalo več kot sto ustvarjalcev.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.