Magazin
1596 ogledov

Proslavila sem ločitev

Žurnal24 main
Končno sem se ga znebila. Poročena sva bila 20 let, zadnjih petnajst pa je bilo naravnost obupnih. Želela sem, da bi odšel on, in to po lastni volji.

Namigovala sem mu na to, da za naju ni več skupne prihodnosti. V postelji nisva bila skupaj že vrsto let, občasno sem se videvala z drugim, zanj pa me ni brigalo, ali ima kakšno ali ne. Želela sem si celo, da bi jo imel in bi tako končno zaključila to poglavje svojega življenja. Šlo mi je na živce, da se moram s svojim ljubimcem skrivati, sina že nekaj časa ni bilo več doma in je živel z dekletom, jaz pa pri dobrih 40 letih osupljive postave in polna energije v pričakovanju svojega drugega rojstva. To je prišlo v obliki moževega sporočila, da se seli in da bi se rad ločil v čim krajšem času. Tisti dan sem se ga od veselja s prijateljico tako napila, da sem zaspala pri njej doma na kavču. Naslednji dan sem najprej poklicala Aleša, mojega ljubimca, in mu sporočila veselo novico.

Takoj se je pripeljal k meni in mi pomagal nekoliko preurediti stanovanje, ki mi ga je prepustil mož, tako kot sva se tudi dogovorila za primer ločitve. Nato sem se na hitro oprhala in se vrnila k njemu. Končno sva lahko zadihala s polnimi pljuči in se predala valu ljubezni, ki je pljuskal ob naju. Namenoma sem se sklonila čez malo omarico, kot da bi želela nekaj pobrati tam zadaj, in mu pri tem nastavljala svojo zapeljivo zadnjico. Kar predstavljala sem si, kako se mi ritnici napenjata v športni, oprijeti trenirki in kako mi zgornji rob tangic leze izpod nje.  Kmalu sem lahko na sebi občutila njegove pohotne roke in se sama sebi nasmehnila. Načrt je uspel, zdaj pa se je bilo treba le prepustiti domišljiji. Končno sva bila nekje drugje kot v avtomobilu, parku ali na kakem drugem nepripravnem mestu.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Bila sva sama v stanovanju, in to mojem stanovanju. Na razpolago sva imela ves čas, ki sva ga potrebovala, zato sem se odločila, da se ne bom zganila niti za centimeter. Ostala sem sklonjena čez omarico in se naslajala ob njegovem otipavanju. Začel je vleči trenirko z mene in zadovoljno zabrundal, ko je pod dlanmi končno čutil mojo golo zadnjico. Tangice so končale pri gležnjih, nato pa sem se predala pričakovanju, kaj bo. Mi bo takoj zarinil svojega velikega tiča v ta malo ali pa bo še prej s prsti poskrbel za še večjo poplavo tam spodaj?
Ne eno ne drugo. Nenadoma sem na ritnicah začutila nekaj vlažnega in se čudila, nato se je topel in vlažen občutek začel pomikati vse bolj pod njiju.
Bil je njegov jezik. Tako zelo sem si ga želela, a nikoli nisva prišla do tega, da bi imela čas in prostor za tovrstne užitke. Ko se je z vrhom jezika dotaknil moje češpljice, sem glasno zavzdihnila. Minila so leta, ko je te reči še počel moj mož, nato pa sva se preveč odtujila.

Muca se mi je noro ovlažila, on pa kar ni in ni odnehal. Poplesovala sem mu z zadnjico pred očmi, on pa mi je pohotno češpljo polnil s svojim jezikom.
A želela sem si še več. Nekaj konkretnejšega, nekaj, kar bi me v trenutku napolnilo, tako kot me lahko le ena reč. Njegov obilen korenjak, ki ga imam tako zelo rada, je na mojo prošnjo, izrečeno med sladkim ječanjem, končno zapolnil tako zelo potrebno mucko. S prsti sem se krepko oprijela omarice in se še bolj pohotno nastavila njegovemu veličanstvu. Njegove roke so bile povsod, še najdlje pa so ostajale na velikih joških, po katerih me je tudi poimenoval. Meglenega pogleda sem zrla proti steni pred seboj, da ne bi z glavo prišla preblizu, a v trenutku, ko sem doživljala vrhunec, mi je bilo popolnoma vseeno, četudi bi končala na njej.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.