Magazin
579 ogledov

Proslavila sva zmago

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Odpravila sem se v njegovo pisarno, da bi mu zaupala čudovito novico. Najina tožba je uspela in sodišče nama je namenilo pravcato malo bogastvo.

Nasmejana do ušes sem torej vstopila v pisarno, sedla na konferenčno mizo in noge gugala pod njo. Roke sem prekrižala pod prsmi, da so se ponosno dvignile k višku, on pa je začudeno gledal proti meni. "Je uspelo?"

Pokimala sem mu in še naprej sedela na mizi. Ko je prišel k meni sva se močno objela, moje noge pa so same od sebe končale okoli njegovega pasu. Bila sem tako dobre volje, da bi najraje kar seksala tam. Sicer precej nenavadna misel zame, še bolj nenavadno pa je bilo to, da sem mu občutke tudi zaupala. Iztegnil je desnico proti vratom in ravno dovolj daleč segel, da je lahko zaklenil vrata. Postalo mi je vroče, saj sem vedela, da se mi bo želja uresničila, on pa je s prsti že krenil pod moj puli.

Gnetel je moji dojki in me posipal s poljubi, jaz pa sem ga z nogama vse močneje prižemala k sebi. Na mizi mu je zazvonil telefon in zvonil v prazno, kajti niti na misel mu ni padlo, da bi me pustil samo sedeti na mizi. Odpela sem mu hlačne gumbe, se nekoliko obirala s pasom, na koncu pa vendarle spravila korenjaka iz toplega zavetja. V roki mi je kaj hitro nabreknil, v glavi pa so se mi pojavljali najbolj nenavadni prizori, kar sem si jih kdaj izmislila. Bila sem tako zelo pohotna, da nisem mogla več čakati. Nagnila sem se nazaj, da je z mene potegnil hlače in spodnjice, nato pa začudena opazovala, kako se sklanja proti meni.

Njegova glava je bila vse bližje mojemu mednožju in nenadoma sem bila deležna povsem nepričakovane obdelave z jezikom. Moje dlani so postajale vse bolj potne in le s težavo sem se še obdržala z njimi na brezhibno čisti mizi. Čutila sem, kako mi z vrhom jezika prodira v pohotno češpljico, kako se poigrava s ščegetavčkom, njegove roke pa so se krepko oprijemale mojih stegen. Ko se je dvignil, je imel na obrazu tisti nasmeh "hudička", ki je obljubljal nepozabno predstavo in obojestransko zadovoljstvo.

Potegnil me je še nekoliko bolj k sebi, da sem pod ritnicama čutila rob mize, nato pa se prijel za povsem nabreklega korenjaka in mi požugal z njim. Sprva se je le toliko približal, da se je z njegovim vrhom lahko dotaknil razbeljene mucke, jo božal in me še bolj spravljal v obup. "Daj mi ga …," sem mu rekla. In mi ga je dal. Čisto do konca, do zadnjega milimetra ga je zarinil v vročo žemljico. Mislim, da sem se tisti hip z ritnicama odlepila od mize in lebdela z njima nad njo, on pa je suval vame s svojim dolginom.

seks, pisarna, spolnost, zapeljevanje | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


Še bolj me je vlekel k sebi, saj je z modi ves čas boleče udarjal ob rob mizi, naslednji trenutek pa je nekdo celo potrkal na vrata. K sreči je pritisk na kljuko povedal, da so vrata zaklenjena in kmalu je bilo slišati korake, ki so se oddaljevali od vrat. Sestopila sem z mize, da bi se prestavila na usnjeno zofo, a sem pred tem že končala z joški na mizi in s trdim tičem z zadnje strani. Oči mi je obračalo navznoter, on pa je v navalu pohote boleče grabil za moja hlebčka, ki sta se mu stresala pred očmi.

Prihajalo mi je z nogami v zraku, z nohti sem grebla pod mizo, on pa je svoj vreli orgazem na prostost izpustil kar preko mojega usločenega hrbta. Seks na delovnem mestu je bila zame nova izkušnja, ki pa sva jo lahko prakticirala samo pri njemu. Sama pač delam v trgovini in ne predstavljam si, kje bi se lahko dala dol, pa čeprav sem že slišala za govorice o igricah v skladišču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.