Magazin
5 ogledov

Prosti meti v postelji

Žurnal24 main
Strinjala sva se o tem, da bi morda morala poskrbeti drug za drugega, in po pravici povedano … s tako seksi bejbiko to sploh ne bi bilo težko.

Tole evropsko prvenstvo pa res ubija. Ne bi rekel, ko bi jaz visel pred televizijo ali pa na Poljskem, da pa mi ženšče takole uide za ves teden? S prijateljico sta kupili karte za prve tri tekme naše reprezentance in le mislim si lahko, kaj vse počneta tam s pijanimi Slovenci. Verjetno se kavsata kje v hotelu vsak dan z drugim, jaz pa vadim proste mete v postelji s svojim tičem. Tako ne bo šlo, sem si rekel včeraj in odšel v pivnico. Toda glej ga, zlomka. Vsi gledajo in govorijo samo o eni stvari. O košarki in naši reprezentanci seveda. Ves zamorjen tako popivam sam s seboj, po kakih treh pirčkih pa se mi pridruži že kar malce okajena mlada dama in vpraša, ali sme sesti poleg.

Seveda ji prikimam in kmalu mi zaupa svojo žalostno zgodbo o tipu, ki ji je ušel na Poljsko. Po dolgem času sem se spet nasmejal, saj sta si bili najini zgodbi na las podobni. Strinjala sva se tudi o tem, da bi morda morala poskrbeti drug za drugega, in po pravici povedano … s tako seksi bejbiko to sploh ne bi bilo težko. Na moje splošno presenečenje pa je Miša mislila še kako resno. Ves večer mi je nastavljala svoje joške in me vabila k sebi domov, češ da si ne upa spati sama. Fanta zagotovo še ne bo vsaj do četrtka in zares bi bila škoda, ko ne bi nadgradila najinega svežega prijateljstva. Težko je verjeti, toda še isto noč sem prespal pri njej. Kaj prespal!

© iStockphoto

 
Prekavsal sem vso noč, da me je zjutraj pošteno bolelo po celem udu, ki tako dolgo še ni stal pokonci, in ves čas luknjal potrebno luknjico. Okoli ene zjutraj me je naskočila tretjič. Ležal sem na hrbtu, in čeprav mi je nekaj minut pred tem prišlo, mi je še vedno stal pokonci. Miša je to razumela kot povabilo in se je zakotalila preko mene, razkrečila noge in s svojo nenasitno češpljo obkolila mojega korenjaka. Niti nisem čutil kakšne posebne želje po seksu, mi je pa seveda godilo, da se me ni mogla nasititi. Skakala je po tiču in me spraševala, kakšna se mi zdi, jaz pa sem zatrjeval, da je najboljša in neponovljiva, čeprav se mi ni več dalo masirati njenih joškov, ki so ves čas bingljali nad menoj.

Vedel sem, da mi bo sicer žal že čez nekaj ur, ko se bom prebudil in bom moral v službo. Raje sem videl, da me vse boli in se ves dan naslajam ob misli, kako dobro sem jo nategnil ter kako dolgo sem zdržal, kot pa da bi se tolkel po glavi zaradi izpuščene priložnosti. Zanimivo, da je bila ves čas potrebna kot Sahara vode. Ne vem, ali je orgazem hlinila, toda tako, kot je cvilila ob koncu, bi človek pomislil, da umira. Za nekaj trenutkov je legla na bok in mi prepustila pogled na svojo polno, a zapeljivo zadnjico. Čeprav sem je imel že dovolj, pa se ji nisem mogel upreti. Tudi sam sem legel na bok, sicer le toliko, da sem se z vrhom tiča zagozdil med njeni ritnici, a ravno dovolj, da se mi je zdelo strašansko "hot".

Čutil sem njeno stisnjeno danko na vrhu še vedno nabrekle glavice, nakar je sledilo njeno vprašanje: "A sem bi ga ti zarinil?" Odgovoril nisem, tudi ona pa mi ni dala z ničemer vedeti, kaj si misli o tem. Vse skupaj je postalo sila zanimivo, zato sem nadaljeval, kot da ne bi bilo nič. Zdelo se mi je, da postaja vse bolj sproščena in da se mi še zdaleč ne izmika. Imel sem prav, saj je po nekajsekundnem kroženju s svojo zalito zadnjico povsem sproščeno začela s svojo malo luknjico pritiskati na mojega korenjaka. Bil sem srečen kot še nikoli, saj mi moja nikoli ni dovolila v rit. Tokrat pa spoznam bejbo v lokalu, ki mi kar sama iz prve nastavlja svojo tesno objemko. Še sam sem se nekoliko naslonil naprej, da sem na koncu otrdelega uda začutil, kako se tesna vrata odpirajo, in kar naenkrat sem s celotnim obsegom debele glavice čmoknil vanjo.

Za hip je povsem otrpnila, globoko vdihnila, nato pa na moje presenečenje z levico segla po svoji ritnici, prste potisnila globoko med obe polni lepotički in levo potegnila močno vstran, da sem lahko še kako dobro videl, kam izginja moj korenjak. Še močneje sem pritisnil proti njej, tiček pa je gladko kot po maslu zlezel v izjemno tesno luknjico, kar pa ji je očitno povzročalo silne užitke. Ostala sva brez besed, le še "pumpal" sem jo, kolikor so mi moči še dale, vse dokler nisem stiskajoč za njeni veliki dojki prišel še enkrat, tokrat globoko v njej. Ne vem, ali je kaj priteklo iz razbolenega tiča, toda čutil vsekakor sem in še kako mi je žal, da se njen fant že kmalu vrne domov, sicer bi prav gotovo še kakšno noč prespal pri njej.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.