Magazin
75 ogledov

Prsta je zamenjal s trdim korenjakom

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
Odprl je vrata svojega doma in pred njim je stala ona. Kratkolasa, skuštrana blondinka, simpatičnega obraza in nalezljivega nasmeška. Na sebi je imela prekratko majico, oprijete hlače, na tleh pa veliko potovalno torbo.

"Odločila sem se," je končno zavzdihnila in skomignila z rameni. Od veselja je planil po njej in jo tesno prižel k sebi. Njuni srci sta divje utripali, kot bi se želeli pogovoriti med seboj in si povedati, kako zelo srečni sta. "Torej si dokončno odšla?" jo je vprašal nejeverno. "Za vedno!" je odrezala. "Tistega bedaka sem pustila nekaj tisoč kilometrov za seboj," je dodala. "Poskrbel bom, da bo kmalu svetlobno leto," je dejal in se nasmehnil.

Prijel je veliko torbo in jo odnesel v sobo. Najraje bi kar lebdel po zraku. Z Natašo sta bila v skrivnem razmerju že skorajda pol leta, a se nista smela javno kazati nikjer. Zaljubljena do ušes sta le redkokdaj imela priložnost za kaj več kot poljub. Natašo je grizla slaba vest in rekla je, da bo najprej zaključila obstoječe razmerje, da bi se potem lahko popolnoma predala človeku, ki ga tako zelo ljubi in obožuje. Čakala ga je v predsobi in ko je vstopil, je najprej zagledal njeno mično zadnjico. Tiho se ji je približal in jo objel okoli pasu. Poljub na vrat jo je vzburil, njegove dlani pa se niso ustavile na bokih, marveč so se pričele pomikati navzgor proti njenim prsim. Dobro je vedela, da še kako čuti njeno vzburjenje pod prsti, zato se ni želela sprenevedati.

Z zadnjico je pritisnila ob njegovo mednožje in tam pričela zapeljivo migati z njo. Kmalu je imela tudi ona dokaz o njegovi vzburjenosti. Še vedno jo je držal za prsi, jih božal, gnetel in jo poljubljal po vratu. Nato je njegova desnica spolzela navzdol po njenem telesu, levica pa je ostala na prsih. S prsti ji je zaril med stegna, da ji je za hip vzelo sapo, nato pa se je počasi vrnil nazaj, a le do ploskega trebuha. "Tako lepa si," je dihnil ob njeno uho in jo znova poljubil. Potem se je njegova desnica vrnila nazaj med njene noge in tokrat ostala tam. Božal jo je po mednožju, da je od lepega pričela poplesovati s svojimi boki sem ter tja. Spretni prsti so odpenjali gumb za gumbom in kmalu so bile njene oprijete kavbojke povsem razpete. Roka mu je zdrsnila vanje, prsti so preko spodnjic pobožali razneženo muco in na kratko je zaječala, ter zaprla zasanjane oči.

Glavo je nagnila nazaj, da jo je lahko poljubil na usta. Njuna jezika sta se srečala na polovici poti, njegovi prsti pa so tisti trenutek prestopali mejo, ki so jo držale njene spodnjice. Zadovoljno je zamrmrala, ko se je dotaknil njene princeske, jo pričel božati in ustvarjati manjšo poplavo med njenimi nogami. Sredinec mu je zdrknil v vlažno luknjico, palec pa je vešče pritisnil ob nabrekel ščegetavček, kar jo je še dodatno poneslo v višave. Takrat bi legla pred njim in ga milo prosila za hiter orgazem, tako zelo potrebna ga je bila. O njem je razmišljala že doma, ko je pakirala svoje reči. Niti najmanj ji ni bilo žal, da zapušča dotedanji dom.

Njegova levica je zapustila prsi in se preselila na njen bok. Počasi je z nje potiskal kavbojke, z njimi vred še spodnjice in kmalu je pred njim stala njena gola zadnjica. Sredinec in kazalec sta bredla po vzburjeni vagini, ona je milo ječala, nazadnje pa končala z rokama naslonjena na omaro in z zadnjico izzivalno naperjeno proti njemu. Bilo je, kot bi na napeti ritnici napisala mamljivo vabilo. Sprejel ga je in vlažna prsta ob njenih vzdihih potegnil iz nje, ter ju zamenjal s trdim korenjakom, ki je že ves čas čakal nekje v ozadju. Z roko ga je povedel vanjo, da je še slajše zaječala, z dolgimi nohti zagrebla po stari omari in z zadnjico sunila proti njemu. Potem so njegove dlani znova prekrile njene prsi, jih pričele mesiti, on pa se je v čudovitem ritmu za oba s telesom zabijal ob njeni čvrsti ritnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.