Magazin
360 ogledov

Prvi orgazem po ločitvi

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
V prijetnem hotelu toplic sem užival dneve počitka po stresni ločitvi. Odločil sem se, da grem kar sam na teden dni oddiha, in že prvi dan sem se prepričal, da sem ravno to potreboval.

Nemirne misli so odšle daleč stran in obstajal sem le še jaz in mir, ki sem si ga poklonil. Tako mirno pa ni ostalo ves teden. Med poležavanjem ob bazenih sem nemalokrat z očmi pospremil katero od brhkih lepotičk, ki so se tja hodile namakat v družbi svojih fantov in mož.

Seveda nisem upal, da bom naletel na samsko, morebiti pravkar ločeno in pohotno krasotico, vseeno pa mi je bližina lepih žensk v kopalkah pognala kri po žilah. Ena še prav posebej, s svojimi dolgimi nogami in elegantnimi skoki v vodo.

Bila je edina, ki je redarji zaradi tega niso preganjali. Raje so pasli svoje oči po njenem brhkem telesu, prav tako, kot sem to počel jaz. Niso pa imeli te sreče, da bi se kateremu prav posebej nasmehnila ali celo pomežiknila, tako kot je meni, ko je ob neki priliki vsa mokra prišla mimo.

Spremljal sem jo vso pot in se še enkrat prepričal, da je tam z nekim moškim, ki jo vsakič, ko pride zraven, potreplja po ritnicah. Ves čas sem sanjaril o njej, kako bi se je lotil v svoji sobi potem, ko bi ušla svojemu spremljevalcu in se predala meni. Celo tako v živo sem si predstavljal, da sem moral leči na trebuh in skriti nabreklino, ki je zijala iz mojih kopalk.

Ko sem se umiril, sem šel na kosilo, pred postrežbo pa na mizo razgrnil časopis. Še preden sem prebral prvi naslov, mi je naravnost na članek prijadral košček belega papirja popisan z nekimi številkami. Bila je telefonska številka in ko sem dvignil pogled, sem opazil, da je pravkar mimo šla moja sanjska lepotička. Pod številko je pisalo: "Pošlji SMS, Tina".

S tako velikim užitkom sem pojedel kosilo, potem pa se odpravil v svojo sobo, da bi sestavil sporočilo. Hitro mi je odpisala, in že v prvem sporočilu omenila številko moje sobe, ter uro 21:30. Takrat je šel njen mož v igralnico in tam ostajal do jutranjih ur.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ona pa je prišla k meni in takoj pokazala, kako zelo se dolgočasi ob nezanimivem možu. "Videla sem kako me opazuješ," je dejala in prav je imela.
Nisem mogel pogledati stran, kadar je šla mimo mene. Zaklenila sva vrata in njena roka je precej hitro končala na mojem mednožju.

Seveda sem bil tega vesel, vseeno pa sem nekoliko zaostajal. Medtem ko sem jo prvikrat prijel za hlebček prelepe ritke, je ona v roki že držala mojega korenjaka in ga samozavestno navijala s prsti.

Padla sva na posteljo in sicer najprej jaz, potem pa ona name. Ni zapravljala časa in je kaj hitro zlezla k mojemu tiču, ki je streljal ven izza zadrge. Pohotno si ga je ogledovala, ga še naprej masirala med prsti, nato pa se vse bolj bližala njegovemu vrhu s svojimi temno rdečimi ustnicami.

Tik preden ga je objela z njimi, je pogled usmerila proti meni in me dobesedno hipnotizirala. Opazoval sem tiča, kako izginja v njenih ustih, se topil od vročine, ki me je oblivala in se širila po mojem telesu ter hrepenel po tem, da bi jo videl golo in, da bi mi svojo češpljico nastavila pred oči.

To je nekoliko kasneje tudi storila, se razkoračila nad mojo glavo in se spustila na kolena. Nad seboj sem imel nepozaben razgled na pohotno zadnjico ter povsem gladko češpljico, ki se je že pošteno ovlažila. Sredinec mi je z lahkoto smuknil vanjo, nato pa sem se je lotil še z jezikom in užival v njenem konkretnem sesanju mojega tiča.

Preden je nekoliko kasneje sedla na čvrsto batino, se ni zganila niti za centimeter, potem pa se je z rokama potegnila k mojim nogam in kar tako, s hrbtom obrnjena proti meni, sedla nanj. Jezdila me je prav počasi in z izredno zapeljivimi gibi, ki so le še dodatno vzburili moje čute, ti pa so me popeljali do prvega "poločitvenega" orgazma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.