Magazin
382 ogledov

Prvič sem mu dala na hodniku

seks Shutterstock
Z njim sem preživela najbolj nor mesec v življenju. Spoznala sva se med potjo na dopust, tam ugotovila, da sva namenjena v isto smer in da potujeva vsak s svojo »prtljago«.

Jaz sem potovala s tipčkom, za katerega se je zdelo, da bo na potovanju postal moj fant, on pa z lepotico, ki se je veselila njune zaroke na ladji. Tako je vsaj mislila.

Potem sva se spoznala midva. Morje je bilo nemirno in nikakor nisem mogla zaspati. Moj sopotnik je že nekaj ur smrčal, zato sem se podala na palubo. Tam pa sem naletela na usodnega tipa, ki mi je povsem spremenil življenje. Bil je prijazen in pripravljen na dolg pogovor, kmalu sva šla na pijačo in se tam izpovedala drug drugemu. Ni mu bilo do zaroke, saj ni bil prepričan, da je ona ljubezen njegovega življenja. To mi je iskreno priznal in dodal, da verjame v usodno ljubezen. Kot primer je navedel najino srečanje, iskrice, ki so preskakovale med nama že po dobri uri poznanstva in dejstvo, da se v marsičem ujemava. Iz realnosti sem počasi prehajala v pravljico, ki se je končala na enem izmed mnogih temnih hodnikov. Strastno sva se poljubljala on pa mi je z rokami ves čas vlekel majico navzgor in me grabil za prsi. Sesala sem njegov jezik in ustnice, z desnico pa se prebijala za njegove kratke hlače. Ko sem prišla do njegovega ponosa je kri v mojih žilah zavrela. Med nogami me je ščemelo kot bi imela tam stotine drobnih iglic, zato ni presenečenje, da sem se povsem predala, ko je prste zarinil v moje spodnjice. Vse to sva počela na hodniku, kjer bi se lahko vsak hip prižgale luči in bi mimo prišel kakšen potnik ali pa član posadke.

Bilo nama je vseeno. Želela sva si drug drugega, trgala tkanino z najinih teles in hrepenela po hitrem seksu in še hitrejšem orgazmu. S hrbtom naslonjena na steno sem mu nogo ovila okoli pasu in ga z njo potegnila k sebi. Držal se je za tiča in iskal pot do moje princeske. V trenutku jo je napolnil z njim in takrat sem mislila, da me bo pobralo. Zaril se je vame s celim korenjakom, me zaljubljeno pogledal v oči in zgrabil za prsi. Potem se je nekoliko umaknil in znova pritisnil nazaj.

Ječala bi. Kaj ječala, kričala, a nisem smela. Grizla sem se v ustnico in upala, da se bom lahko obvladovala dovolj dolgo, da nama ne bi nakopala nevšečnosti. Globoko v sebi sem čutila njegovega dolgina, ga objemala z nogo in si želela, da bi ga lahko še z drugo. Njegove roke so spolzele po mojem pohotnem telesu in njegove dlani so končale na mojih ritnicah.

Čvrsto je zgrabil za napeta hlebčka in takrat sem uspela okoli njega oviti še drugo nogo. Lebdela sem mu v naročju, se z rokama držala za njegov vrat in se z zadnjico zabijala proti njemu. V očeh sem mu lahko razbrala, da ne bo več dolgo a bilo mi je povsem vseeno, kdaj bo.

Morala sem priti do cilja, si vzeti po kar sem prišla in kasneje razmišljati o posledicah. Sicer povsem napačno razmišljanje, toda šlo je za stanje zmanjšane prisebnosti, če jo je sploh še kaj bilo v meni.

Naslednji dan sva svoja sopotnika obvestila, da življenja z njima žal ne vidiva. Informacije nista sprejela preveč dobro, toda bili smo sredi oceana in kaj dosti izbire nista imela. Ko smo naslednji dan prispeli v luko, sva navsezgodaj izginila z najino prtljago in odšla po svoje. Sledil je slab mesec nepozabnih užitkov in avantur, seksa pozno v noč, razvajanja in podobnih reči. Prvič v življenju mi je moški polizal češpljico do sladkega orgazma in takrat sem bila povsem prepričana, da si želim biti z njim za vedno. Poročila sva se na tistem otoku, tam celo iskala hišo najinih sanj in povsem pozabila na domovino ter obveznosti, ki so naju čakale doma. Vsak dan sva se močneje ljubila, bila sem presrečna, potem pa me je neko jutro na postelji pričakalo belo pisemce …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.