Magazin
45 ogledov

Punca Klemnu: "Drugačen si"

klemen punca
1/3
Voyo
Klemna je v hiši Big Brother spet obiskala njegova velika ljubezen Ana.

Big Brother je imel za Klemna veliko presenečenje. V spovednici je lahko deset minut preživel v družbi svoje najdražje – dekleta Ane. Ko mu je skočila v objem, sta oba zajokala. "A boš zdržala?" jo je vprašal 26-letnik. "Ne vem. Da mi tega nikoli več ne narediš," mu je odgovorila mladenka, ki je bila presrečna, da je lahko s svojim dragim spregovorila nekaj besed.

Tudi Klemen je bil vidno ganjen. Ano je ves čas objemal in jo tolažil, da bo šova kmalu konec. "Čisto drugačen si. Za tole sem te morala doma včasih 'fehtati',“ je bila na čustvenim izlivom svojega fanta presenečena Ana, ki je, da bi lažje dočakala Klemnom prihod domov, v stikih z Adnanom. "Z Adotom sem bila na kavi. Nanj se rada obrnem, ker ve, kako je biti v šovu. Lažje se mi je z njim pogovarjati, ker ve,“ je razložila in Klemnu zabičala, da bosta, ko bo Big Brotherja konec, za en teden odpotovala na dopust.

Klemen je povedal, da mu je bilo hudo, ko je v pismu napisala, da ne ve, ali bo zdržala pritisk. Posvaril jo je, da bo zadnje dni šova še huje, zato naj se ne ozira na dogajanje in se raje umakne.

Komentarjev 4
  • patron 16:36 02.junij 2016.

    doma imajo punce, žene , otroke, noseče punce, može, ... pa rinejo v BB, tega ne kapiram...., ta cirkus show je sam za samske, pa še to ne.....!!!!!!!!!!!!!!!..... pol pa not cvilijo, moledujejo, obrekujejo , preklinjajo, jih je strah, se ...prikaži več se dolgočasijo, žderejo, pijejo in take neumnosti......

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:33 02.junij 2016.

    Nič ni drugečn, samo tisto kar prej nisi mogla vidt zdej vidš.

  • Papaja Popi 14:08 02.junij 2016.

    Seveda je drugačen, če ga drugam namaka in je plen boljši.Očitno.Bljak.