Magazin
48 ogledov

Pustne maske in seks so povezani!

Uniforma francoske sobarice namiguje, da se hočete (vsaj za eno noč) podrediti. Žurnal24 main
Povejte, v kaj boste oblečeni za pusta in povemo vam, kakšni ste v postelji.
Moški preoblečen v žensko. Možnosti je več. Lahko eksperimentirate in želite biti dekle, lahko si želite biti privlačni drugim moškim, ali pa je to edina priložnost, ko se lahko pojavite v oblačilih, ki so vam pisana na kožo.

Učenka katoliške šole. Radi dajete vtis nedolžnosti in pridnosti, a ste v resnici zelo poredni. Mogoče pa iščete nekoga, ki vas spominja na očeta.


Pirat hoče nadzor v postelji! © iStockphoto

 
Sobarica. V vas tli skrita želja po podrejeni vlogi, vsaj za eno noč. V spolnosti ste igrivi in razvratni, a to običajno skrivate.

Prostitutka. S tem kostumom izrazite vaš spolni apetit, ki ga drugače skrivate. Prijal vam bo bolj grob seks in opolzke besede. Uživate v občutku premoči, ki vam ga nudi seks.

Jamski človek. Želite priti v stik z vašimi primarnimi čuti. Želite se vrniti v čase, ko so bile besede odveč in je kraljevala živalska seksualnost.

Robot. Seks je za vas nekaj umazanega in neprijetnega, najraje bi videli, da ga ne bi bilo.

Nuna ali duhovnik. V notranjosti ste razdvojeni. Upirate se spolnim nagibom, a se jim hkrati v celoti ne morete odpovedati. Radi bi se prihranili za nekoga boljšega.
 
Razkazovalec. Imate potlačeno potrebo po razkazovanju in šokiranju ljudi. Hrepenite po pozornosti. Mogoče se vam zdi, da ste dobro obdarjeni in da to ve premalo ljudi.


Potlačene želje? © iStockphoto

 
Pirat. Vidite se kot upornika, ki se najde v nevarnih situacijah. Radi vidite, da je v spolnosti vse po vaše, za posledice pa vam ni mar.

Harry Potter ali Hermione. Odrasli moški v tem kostumu so običajno bistri, a sramežljivi in čustveno nezreli. Izkušenj z ženskami nimajo. Za ženske, ki se oblačijo v ta kostum, velja isto kot za učenke katoliških šol.

Princ ali princesa. Vaš pogled na ljubezen in spolnost je romantično idealen. Aktivno sanjarite o vašem spolnem življenju, a v resničnosti niste najbolj uspešni.

Poredna medicinska sestra. Po naravi ste v spolnosti radodarni, saj seks dojemate kot način zdravljenja. Radi imate nadzor v spolnosti, zato imate najraje partnerja, ki vse delo prepusti vam.

Zvodnik. Moški za likom zvodnika skrivajo negotovost o svoji moškosti ali spolnosti. V resnici so šibki, neuspešni ali preprosto sramežljivi.

Vampir. V sebi skrivate temno, plenilsko stran. Seks je za vas nekaj mističnega, vaša seksualnost pa je intenzivna in ima neko skrivnostno stran.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.