Magazin
1761 ogledov

Rad gleda druge, ko jo obdelujejo

seks kuhinja erotično erotika Shutterstock
Pri šestnajstih sem želela biti manekenka, pri dvajsetih sem se tega že naveličala, pri dvaindvajsetih pa me je premamila misel na to, da bi se preizkusila kot porno igralka.

Tabuji iz preteklih let so se v moji novi družbi v Nemčiji hitro razblinili in vse, kar se je tam dogajalo, se mi je počasi zdelo kot povsem običajen delovni dan. Morda za pokušino, en od teh mojih dni … S partnerjem živiva v lepi, veliki hiši, jeva zunaj, hišo pa nama pospravljata dve hišni pomočnici. Še kako leto nazaj si kaj takšnega ne bi mogla predstavljati. Zjutraj sem vstala, se leno pretegnila, se šla umit, potem pa pristavila za kavo. Nadela sem si jutranji plašč za po hiši in šla zbudit Hansa. Hans je moj partner in tudi producent. On me je spravil v ta posel in nadvse sem mu hvaležna, da mi ves čas stoji ob strani.

Kot ponavadi me je potegnil nazaj v posteljo in pričel s svojimi prsti stikati pod mojo haljo. Malo je manjkalo, da bi popustila, potem pa sem se spomnila na kavo. Iztrgala sem se iz njegovega objema in stekla v kuhinjo. Voda je že vrela in kmalu je prijetno zadišalo. Skodelici sem postavila na mizo, ko so me od zadaj objele njegove močne roke. Kadar se je takole spravil name skorajda ni bilo možnosti za umik. Pa saj se niti nisem želela izmikati. Rada seksam z njim in to še najraje zjutraj. Večkrat to počneva v kuhinji, zato se mi ni zdelo nič posebnega, ko je dvignil mojo haljo in me prijel za golo zadnjico. On je bil, kot ponavadi, gol.

Tudi po hiši vedno hodi gol. No ja, saj jaz tudi. Glede na to, da pa sem že tako ali tako več ali manj skozi dan gola, pa si vsaj doma vsake toliko kaj nadenem. Ko se naju navsezgodaj poloti strast, ponavadi nimava nobene predigre. Gre zgolj za iskanje orgazma za lepši začetek jutra. Pa še kava se nama ne sme ohladiti. Hans je imel orodje že pripravljeno in, ko sem mu koleno potisnila v višino pasu, ter ga objela s svojo nogo, je bil v trenutku v meni. Tako rada ga gledam v oči, ko to počneva. Vedno ima v njih nek poseben lesk.

Bojim se, da bi se me naveličal. Ves dan me gleda golo na snemanju, opazuje, kako me obdelujejo drugi moški, potem pa se doma ukvarja z menoj. Sprva se mi je to zdelo zelo nenavadno, ko pa mi je razložil in me prepričal, da strogo loči posel in užitek, sem se pomirila. Podobni dnevi so zame postali rutina. »Veš Hans, razmišljam, da bi bil morda čas, da se umaknem,« sem rekla in se nasadila na njegov ogromen ud. Začudeno me je pogledal in se nekoliko izvlekel. »Mislim, dovolj sva zaslužila in morda mi res ne bi bilo več potrebno češplje nastavljati drugim, ko pa imam tebe?«

»Hm …« se je zamislil in znova sunil vame. »Zadrži misel, zdaj pa se posvetiva zajtrku.« S hrbtom me je odložil na mizo, nedaleč stran od skodelic vroče in omamno dišeče kave. Potem me je prijel za noge, jih potisnil visoko v zrak in si jih naložil na ramena. »Mmm, kako rad te gledam takole razkrečeno,« je zamrmral nekoliko zamišljeno. »Pogrešal bi prizore, ki jih odigraš z drugimi,« je še rekel in se ponovno zabil globoko v mojo potrebno muco.

Hans ima nekoliko fetiša na te reči, ja. Da opazuje, kako mu pred očmi nekdo obdeluje ženo. Sama to resnično strogo jemljem kot posel in nič drugega. Po snemanju si ne privoščim niti poljuba s soigralcem. Pa še izbiram jih sama. Lagala pa bi, če bi rekla, da pri tem ne uživam.
»No ja Hansi, kaj pa vem? Morda pa ostanem še kakšno leto v biznisu.« »Tako se govori, lepotička moja! Zdaj pa dol z mize, da ti ga za dobro jutro zabijem od zadaj, hehe.«

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.