Magazin
80 ogledov

Rad ima mojo

Žurnal24 main
Vedela sem, da Matej obožuje bolj polne ritke in sama sem lastnica za njegove pojme idealne zadnjice. Ko me je tako povabil v skladišče, nisem niti za trenutek oklevala.

Vedela sem, da Matej obožuje bolj polne ritke in sama sem lastnica za njegove pojme idealne zadnjice. Nalašč sem hodila pred njim po stopnicah v službi, da se mu je pošteno zmešalo in me je kar direktno povabil v skladišče. Zaklenil je vrata, jaz pa sem mu sedla v naročje. Takoj sem imela njegov jezik v ustih in utrip mi je podivjal, ko me je pričel grabiti za prsi. Odpel mi je bluzo in z roko pričel grabiti za joški, ki sta komaj čakali, da modrček pade na tla. Bradavičke so mi noro nabreknile in med nogama sem začutila poplavo. Še bolj ob pamet pa me je spravljalo njegovo rastoče bogatstvo pod menoj, ki je rinilo v mojo ritnico. Nato sem sedla na stol poleg njega in ga opazovala kako si prav ponosno slači hlače.

Kasneje sem tudi razumela njegovo ponosno držo, saj je iz hlač potegnil trdo zverino, ki me je kar vabila k sebi. Padla sem z usti proti njemu in videla le še njegov presenečen pogled. Iz prve sem ga popeljala globoko po grlu in pričela sesati kot stroj, lizati in grizljati ter drkati njegovega lepotca. Roke je takoj prislonil k mojim ušesom in me nabijal na tiča brez razmišljanja. Najprej sem se poigrala še s polnimi jajčki, nato sem sedla nazaj in si še sama hitela odpenjati hlače. Mirno me je opazoval in si nalahko drkal svojega junaka, da bi ga ohranil napetega kot puško.


 © iStockphoto

 
Preden sem se popolnoma slekla, sem vstala, se obrnila s hrbtom proti njemu in prav zapeljivo vlekla hlače navzdol tako, da sem se sproti pripogibala in proti njemu napenjala svoji polni ritnici. Nekajkrat je z roko šinil po njiju, ju božal in ljubkoval, nato pa sem njegove poljube in jezik začutila celo na muci. Dotlej mi še nihče ni polizal češplje in zdelo se mi je, da bom padla v nezavest od užitka. Nisem mogla verjeti kaj se mi dogaja in sem se le nemočno naslonila naprej na hrbtišče stola ter se predala užitku.

Muco sem imela tako mehko in voljno, da je s svojim ostrim jezikom zlahka prodiral vanjo in me spravljal ob pamet. Otresala sem z glavo od vzburjenosti in zdelo se mi je, da iz čeplje dobesedno šprica od užitka. Želela sem si, da bi me tisti trenutek močno nategnil, toda bilo je tako lepo, da želje nisem glasno izrazila. A kot bi vedel kako se počutim, je lizal razprto češpljo vse hitreje povsem do trenutka, ko bi mi kmalu silovito prišlo. Tedaj se je nenadoma ustavil, začutila sem, da se nekaj pripravlja za menoj, in tik preden me je divja sla zapustila, mi je pošteno zabil tiča naravnost v tesno luknjico.

Kriknila sem od presenečenja, nato pa so sledili le še hitri javki po vsakem vbodu in tleskanje njegovih mod ob premočene sramne ustnice. Tako seksi se nisem počutila še nikoli in zaželela sem si, da se nikoli ne bi končalo. Komajda sem se obdržala pokonci od silovitih naletov, toda izplačalo se je. Takšnega seksa v življenju še nisem doživela in prvikrat mi je prišlo takrat kot mojemu ljubimcu, tako, da sem se tresla in vibrirala pred njim, medtem ko je on pošteno zalival moji polni ritnici.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.