Magazin
136 ogledov

Rad imam več

seks, par, erotika Žurnal24 main
Prijatelji so se čudili, čemu se ves čas smejim. Dobre volje mi ni mogel skaliti niti prepirček doma, ne kak neprijeten dogodek v službi. Skriti adut se je skrival v prikupni Moniki.

Nekoliko debelušna, a nikakor preveč, je znala v postelji postati ženska iz mojih najbolj pohotnih sanj. Dolgolasa blondinka, velikega oprsja, modrih oči in komaj opaznih pegic, je imela na obrazu ves čas nekoliko nagajiv nasmešek. Sprva sem ga ocenil kot sramežljivega, kasneje pa sem se pričel zavedati, da me z njim dobesedno začara. Lepi beli zobje so se ob čudovitem nasmešku lesketali na soncu, njene polne ustnice pa so me kar vabile v poljub. Vedno je bila vesela mojega prihoda.

Kratki, a vroči SMS-i so bili prava predigra za naju in, ko sva prestopila mejo vzburjanja na daljavo, enostavni nisem mogel več čakati. Dobivala sva se pri njej, saj jaz, za razliko od nje, nisem bil sam. Če bi imela rep bi z njim verjetno navdušeno opletala levo in desno, tako vesela me je bila kadar sem se oglasil pri njej. Tako pa je opletala s svojo ljubko zalito zadnjico, ki je naslednji trenutek že pristala v objemu mojih rok. Zaljubil sem se v njen lep obraz in dobesedno oboževal sem njene obline. To je dobro vedela in se vedno primerno oblekla, da sem ji videl med polni in napeti joški vse do popka.

seks, golota, erotika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Všeč mi je bila njena drznost pri izbiri spodnjega perila. Prav nič ni bila zakompleksana z nekoliko bolj polno postavo in je vedno znala presenetiti s kakšnim novim, vročim kosom na sebi. Tokrat je bila odeta v belo čipko skozi katero je bilo moč videti njeno rožnato lepotičko. Vedno urejena, gladko pobrita me je čakala nedaleč stran od mojih našobljenih ustnic.

Poljubil sem jo naravnost med noge in na ustnicah začutil navlaženo mucko, ki si je želela iz spodnjic.

Z rokama sem ji objemal polni ritnici in jo vlekel k sebi, ona pa je pričela mešati z boki in me spravljati v delirij. Zares je znala izzivati in še dodatno podkuriti mojo domišljijo, da sem ji z zobmi s telesa vlekel rahlo vlažne hlačke. Rade volje je razprla svoje noge pred menoj in se s prsti zapletla v moje lase, ko sem ji z jezikom krožil okoli nabreklega ščegetavčka, ga sesal med ustnice in se ljubil z njeno pohotnico. Glasno je uživala v tem in brez sramu povedala, da si želi vleči mojega korenjaka, ki ji je bil seveda takoj na uslugo. Ko sem jo takole opazoval pri sesanju trdega tiča sem ugotavljal, da to zares rada počne in s takšnim užitkom, da bi jo lahko opazoval ves dan. Ki pa ga žal nisva imela na voljo.


Ni se pustila čakati, da bi jo napadel s svojim orodjem in jo potisnil med rjuhe. Kar sama se je zavihtela na pokonci stoječega tiča in nadvse glasno ječala ob vsakem spustu nanj. Trebuh ji je od užitka močno potegnilo navznoter in v trenutku so pred menoj kraljevali ogromni joški, ki so kar klicali po mojih rokah. Obdeloval sem ji nabrekli bradavički, se dvigoval k njim, da bi jih lahko poljubljal in svoj obraz potiskal med ogromni meloni. Bil sem navdušen kot je pohoten moški pač lahko, se čudil, da tako dolgo zdržim ožemanje njene češpljice in sanjaril o tem, da ji ga zarinem med joški in ji pridem po obrazu. Pohotna in odprtih misli, kot je bila, si je tudi sama želela podobnih vrhuncev. Ležala je na hrbtu, si stiskala joški okoli mojega nabreklega uda in se mi nagajivo smehljala naravnost v obraz.


"Pridi, pridi srček!"
Me je vzpodbujala. In sem prišel. Prišel kot še nikoli. Drgnil sem svojega junaka med čvrsti dojki, ju sam prevzel v roke in s palcema krožil po nabreklih bradavičkah vse do trenutka, ko je iz tiča vrelo seme brizgnilo proti njenem obrazu in se nato razlilo med njena zapeljiva hribčka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.