Magazin
395 ogledov

Raje kot moža se je lotila mene

erotika strast seks Žurnal24 main
Čeprav so bili v teku zimski dnevi, pa je pomlad očitno za nekaj dni pokukala iz svoje spalnice.

Zlato sonce je ozračje ogrelo prek desetih stopinj in sprehod se človeku ob takšnem vremenu zdi nekaj samoumevnega. Vedel sem, da bo Maša nadvse vesela mojega povabila na obalo, kjer imam garsonjero. Iz Ljubljane se je pripeljala eno uro po mojem klicu in mi, nasmejana do ušes, padla okoli vratu. Sva zelo dobra prijatelja, včasih celo kaj več, a za kaj resnega trenutno ni prostora.

Maša ima moža, s katerim sicer ne vidi več skupne poti, a odločitev do osamosvojitve še ni padla. Ni me poljubila na lice kot prijatelja, pač pa na usta in se na mojih ustnicah s svojimi zadržala kar nekaj časa. Vesel sem bil njenega odziva in bil prepričan, da bo znova prespala pri meni. Možu je natvezila, da gre k sestri v Trst, on pa je bil verjetno vesel, da je imel dovolj časa zase in svoje pijanske prijatelje. Ničkolikokrat je že bila pri sestri, a je v resnici spala pri meni in se mi predajala s svojim pohotnim telesom, ki ga njen mož že nekaj časa ni dobil v roke.

Sprehod ob morju nama je dobro del. Z roko v roki sva vijugala med skalami in klepetala o tem in onem. Jasno mi je dala vedeti, da živi le še za naju in bi znala v kratkem dokončno zapustiti moža. Moje srce je bilo navdušeno in pica nekoliko kasneje se je zdela še boljša kot ponavadi. Šla sva do stanovanja, da bi se preoblekla v udobnejša oblačila in skočila na motor, s katerim sva se zapeljala na izlet. Kljub lepemu vremenu pa najbolj toplo za takšno vožnjo ni bilo. K sreči so me grele njene dlani okoli pasu in prsti, ki so nekajkrat nagajivo pristali med mojimi nogami.

seks strast %C5%BEenska | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ko sva kasneje ustavila pred mojim domom, sem komaj čakal, da sva prišla do stanovanja. Stala sva sredi sobice in se poljubljala, moje dlani so bile na njenih ritnicah, oči pa so mi uhajale na njene lepe prsi, vrh katerih so nabrekle bradavice iskale pot skozi tesno majico. Zdrznila se je, ko sem z prsti prešel preko njih, in se še tesneje privila k meni. Padla sva na posteljo, jaz na hrbet, ona pa name. Gnetel sem njeni polni dojki, nato pa pohotno zagrabil še ljubki ritnici, ki sta bili pod krilom tako prijetni na otip. Krilo sem ji nabiral med prsti, vse dokler ni konec pristal nad njeno zadnjico, nato pa z veliko strastjo spustil konice prstov k njenim hlebčkom. Za trenutek je odmaknila ustnice z mojih, se mi zazrla v oči in se mi nasmehnila. Njen obraz je bil tako topel in nasmeh tako iskren, da sem se topil od zadovoljstva.

Z desnico je rešila mojega korenjaka iz nerodnega položaja in odtlej ga ni več izpustila iz rok. Jaz sem se poigraval z njeno mucko, ki se je tako pohotno nastavljala pred stoječega tiča, in ji slačil spodnjice, ki so končno le pristale na tleh. Bila je gola na meni, moj ponos pa pripravljen na njeno vročo češpljico. Prav počasi se mu je z njo približala, mu dovolila, da je okusil sočno pohotnico, nato pa sedla nanj. Objela me je neizmerna toplota, ki je žarela od njenega mednožja, v mojih dlaneh pa sta se vse močneje pozibavali njeni ritnici.

Hvalil sem Boga, da mi jo je poslal, in upal, da pride čim prej dan, ko bo prinesla najsrečnejšo novico. Da je ločena in pripravljena z menoj preživeti vse naslednje dni. Lepo jo je bilo imeti na sebi, čutiti njeno tesno mucko, grabiti za pohotne joške, ki so se zibale proti meni, a še raje bi vedel, da bo tam tudi jutri, pa pojutrišnjem in … Toda, ali bo najina ljubezen potem še vedno tako močna in najine noči še vedno tako strastne? Bo še vedno želela, naj si jo vzamem od zadaj, mi pohotno nastavljala svojo zadnjico in me rotila, naj ji pridem med napeti ritnici, ki neprestano burita mojo domišljijo? Morda bom kmalu izvedel ta odgovor … morda celo prekmalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.