Magazin
27 ogledov

Raje umetne kot naravne

Moški imajo očitno raje umetne. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Moškim so umetne prsi bolj všeč kot naravne, je pokazala nedavna raziskava.

Več kot polovica žensk, ki so sodelovale v anketi, pa si želi spremeniti obliko in velikost prsi. Anketa, ki so jo opravili na strani MyFaceMyBody.com, je pokazala, da je tretjina moških svoji partnerici pripravljenih financirati plastično operacijo, če bi si z njo povečala prsi. Še večje presenečenje je, da bi si več kot polovica anketirank, natančno 55 odstotkov, želelo povečati in spremeniti obliko prsi. Več kot tretjina žensk si želi liposukcije trebuha.

 

Raje brez operacije
Skoraj 90 odstotkov vprašanih žensk je dejalo, da bi si prsi raje povečale z novo tehnologijo, ki izključuje operacijo, ampak se vsadke vstavi po hitrejšem in preprostejšem postopku, pri katerem je pacientka le pod lokalno anestezijo.

 

Ustvarjalci strani, kjer je bila anketa izvedena, so dejali, da so nad rezultati ankete presenečeni, saj niso slutili, koliko žensk je nezadovoljnih z velikostjo svojih prsi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.