Magazin
75 ogledov

Razburljiva ljubezenska zgodba novega mentorja

knz Zaplana Anže Petkovšek
Novi mentor šova Kmetija: Nov začetek Matjaž Zupančič ima romantično ljubezensko zgodbo, ki traja še danes.

Matjaž je v osemdesetih služboval v Iraku, kjer je spoznal tudi ljubezen svojega življenja, s katero je poročen že 25 let in ima štiri otroke.

"Šel sem, ker je bilo nekaj več denarja, nazaj pa sem prišel poročen. Ona je po narodnosti Kaldejka, to so še staroselci, svetopisemski narod. Spoznala sva se preko njene sestrične, ki je na Abu Ghraibu delala kot perica. Jaz sem bil takrat star trideset let in ko sem jo zagledal, si nisem mislil, da me pri teh letih še lahko tako zadane. Prvo noč nobeden ni spal in to je bilo potem treba nekam pripeljati. Sicer ni vedela v kaj se podaja. Irak takrat je bil razkošje, to je bilo bogato življenje, vse je bilo veliko ceneje kot pri nas. Povedal sem ji, da je pri nas življenje malce težje, a je to vse preslišala. Šele potem je prišlo za njo. Sicer se ni težko privadila, saj so z očetom službeno že prej veliko potovali po svetu. Je pa takoj opazila slovensko in sploh gorenjsko nevoščljivost," o svoji ženi Najli z veliko ljubezni govori Matjaž.

 

Komentarjev 1
  • izRODEk 08:54 27.avgust 2016.

    Hej, v naslovu ste pozabili napisati, da je služboval v Guantanamu - bo premalo klikov in s tem ogledov reklam (dasiravno je meni vseeno, ker imam inštaliran Adblock Plus in vaših 12 reklam na vsaki strani mirno NE naložim in ...prikaži več posledično od mojega klikanja nimate nič :)