Magazin
10 ogledov

Razkošna darila za ljubljenčke

Torbica, v kateri ne moreš biti neopažen ...
1/11
Žurnal24 main
Ljubljenčki najbolj potrebujejo ljubezen, skoraj vsi pa dobijo še kaj več. In nekateri kosmatinci živijo na zares veliki taci – razkošje tudi pri nas ni več rezervirano samo za ljudi.

Če vašemu najdražjemu štirinožcu pod drevescem ni dovolj pustil Božiček, še ni prepozno, da ga razveseli dedek Mraz. Ljubljenčke, katerih lastniki jim želijo razkošno življenje (in si to lahko privoščijo), lahko preseneti modna oblekica (predvsem za najmanjše pasme), ovratnica s kristalčki, "najboljši nemški pasji piškoti", etui za ljubljenčkov potni list, parfum ... Vse to že nekaj časa ponujajo v ljubljanski trgovinici Petique.

 

Preberite še:

Ovratnice od 15 do 210 evrov
Anja Hauptman iz Petiqua je povedala, da lastniki ljubljenčkov pri njih najpogosteje kupujejo ovratnice in povodce za pse, na drugem mestu pa so posodice za hrano, postelje in blazine ter torbe za pse. Najdražji izdelek v njihovi ponudbi je pasja torbica For pets only, ki stane 280 evrov, in pasja ovratnica Swarovski, ki stane 210 evrov. Najcenejše so pasje vrečke, obeski in sponke, ki stanejo od treh do desetih evrov, ovratnice nižjega ranga pa stanejo od 15 do 20 evrov. Nekaj stvari iz njihove ponudbe poglejte v fotogaleriji, vsak kosmatinec pa bo presrečen tudi, ko bo zagledal poceni igračko ali posladek.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.