Magazin
164 ogledov

Razkrili notranjost hiše tekmovalcev Bilo je nekoč

bilo je nekoč
1/18
Saša Despot
Planet TV je razkazal hišo, v kateri bodo več tednov bivali tekmovalci šova Bilo je nekoč. Njihov jedilnik bo prav tako nekaj posebnega ...

Kot smo prvi poročali, bodo tekmovalci novega šova Bilo je nekoč bivali v nekdanji Lavrenčičevi hiši v centru Vrhnike, ki je nekoč služila kot poštna postaja.

Lavrenčičeva hiša je ena najstarejših stavb na Vrhniki. Ustvarjalci šova so imeli s prenovo, ki je trajala več kot tri tedne, polne roke dela. Tekmovalce bodo namreč postavili daleč v preteklost, kar pomeni, da jim morajo pričarati okoliščine, v katerih so Slovenci v preteklosti bivali. Hiša vsebuje le osnovne stvari, na luksuz, kot so tekoča voda ali zobne ščetke, pa lahko tekmovalci pozabijo … Prehrana bo precej bolj revna kot v šovu Kmetija: Nov začetek. V tistem času je bilo meso prava redkost, ljudje pa so pojedli vse, kar je prišlo na mizo – tudi živalske možgane, kravje vime in prašičje parklje. Krompirja ne bo, so razkrili televizijci, pa tudi žita bodo videli bolj poredko.

Tekmovalcev bo med 15 in 20, v hišo pa se bodo vselili že zelo kmalu.

Ob hiši je tudi delavnica, kakšni 200 metrov stran pa se nahaja arena. Šov bo vodila Lili Žagar, zmagovalec pa bo domov odnesel 50 tisočakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.