Magazin
25 ogledov

Razkrite skrivnosti iz spalnice Roberta in Kristen

Robert Pattinson, Kristen Stewart EPA
Zveza Roberta Pattinsona in Kristen Stewart je ves čas izpostavljena javnosti, a so tokratne govorice malce bolj žgečkljive kot sicer.

Čeprav sta imela Robert in Kristen poleti hude težave, sta jih zdaj vse rešila, saj naj bi bilo njuno spolno življenje na vrhuncu! No, tako vsaj trdijo viri, ki pravijo, da je njuna spalnica polna seksualnih pripomočkov, žgečkljivih igračk in zanimivih rekvizitov. Njuni prijatelj pravijo, da oba naravnost obožujeta vulgaren seks, včasih pa naj bi seksala celo sedemkrat na dan! "Kristen dobro ve, kako zadovoljiti Roba. Imata zelo aktivno spolno življenje, ki vključuje lisice, preveze za oči in nagajive pripomočke iz perja," je izblebetal njun prijatelj. "Redno kupujeta v erotičnih trgovinah, všeč so jima tudi razni kostumi in lahka pornografija."

Vir je še razkril, da se Kristen, ki se sicer najraje oblači bolj po fantovsko, za svojega Roba preveli v pravo zapeljivko. "Njeni nohti so vedno krvavo rdeči. V javnosti je včasih videti kot deček, a za Roberta obuje vrtoglave pete in seksi krila. Tudi če ima na sebi trenirko, ima pod njo vroče spodnje perilo."

Če govorice držijo, potem nismo prav nič presenečeni, zakaj se Robert tako hitro vrnil h Kristen, potem ko ga je prevarala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.