Magazin
29 ogledov

Razmerje redi

Bodite zaljubljeni in zdravi. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ste opazili, da se veliko ljudi, ki so v ljubezenski vezi, zredi? Do povečanja teže pride zaradi spremenjenih življenjskih navad, na katere pa se lahko pripravimo.

Lepo je biti v sladki romantični zvezi, a ob preveliki količini časa, preživetega s svojim dragim, veliko deklet pozabi nase. Tako se ljudje v stabilni vezi lahko začnejo rediti. Predstavljamo vam nekaj napak, ki jih delamo v zvezi in zaradi katerih se redimo.

 

  • Obiskovanje restavracij

Pari pogosto jedo zunaj in hitro pozabijo, da je hrana v restavracijah polna kalorij. Tudi če se boste potrudili, vam ne bo uspelo izračunati, koliko kalorij ima obrok v restavraciji. Poleg tega v restavraciji skoraj nikoli ne pojemo le enega obroka, temveč naročimo še predjed, sladice, zraven pa spijemo tudi nekaj vina. Zato večerje raje pripravljajte doma.

 

  • Pogosta druženja na kavču

Lepo se je razvajati na kavču pred televizijo, a problem nastane, ko nam ta "aktivnost" zleze pod kožo. Zato se namesto lenarjenja raje odločite za sprehod, kolesarjenje, tek ali vam naljubšo dejavnost.

 

  • Uživanje nezdrave prehrane

Pari v razmerju velikokrat jedo hrano, ki je sami sicer ne bi nikoli. Slanih in mastnih kokic v kinu ali velike bonboniere, ki jo dobijo od drage osebe, samski zagotovo ne pojedo v tolikšnih količinah. Pogosto se zgodi tudi, da zaljubljeni jedo takrat, ko niso lačni. Ko se partner masti z mastnim burgerjem in ocvrtim krompirjem, se je zelo težko upreti skušnjavi, da bi prigriznili tudi sami.

 

  • Fant je osvojen

Na začetku zveze ste skrbeli za svoj videz, saj ste na partnerja hoteli narediti dober vtis. Po nekaj mesecih pa se mnogo žensk počuti, da so moškega ulovile in trud ni več potreben. To je povsem napačno razmišljanje, saj moramo skrbeti zase zaradi sebe in ne zaradi drugih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.