Magazin
32 ogledov

Razočaranje sva pregnala v postelji

Žurnal24 main
Po zadnji dirki F1 sem bila tako razočarana, da me je lahko potolažil le vroč seks.

Ob gledanju zadnje dirke formule 1 bi nama s fantom kmalu odpovedalo srce. Oba sva goreča navijača Felipeja Masse in Ferrarija in kljub temu, da je bilo pred začetkom dirke v Braziliji bolj malo možnosti za uspeh, je le dva kroga pred koncem Vettel poskrbel za to, da sva vriskala kot zmešana, saj je bil v tistem hipu najin ljubljenec prvak. Toda sledilo je grenko razočaranje, ko je Glock prepustil svoje mesto zasledovalcem, in priznati moram, da sem jokala. Grenke solze mi je z lic brisal moj fant, ki je bil prav tako razočaran.


© iStockphoto

 
Šampanjec na mizi je izgubil svoj pomen in moje rdeče tangice z logom Ferrarija prav tako. Počasi sem se pomirila, pomagali pa so mi tudi njegovi poljubi. Omenila sem, da mi je škoda šampanjca, ki sem se ga zares veselila. Moj dragi mi je odvrnil, da se ga je veselil tudi on in da bi mi ga rad polil po telesu ter ga polizal z mene. Navdih je verjetno dobil v kakšnem porniču. Ležala sem brezvoljna na hrbtu, ko me je kar naenkrat zmrazilo. Borut me je po trebuhu polival s šampanjcem in nato z jezikom lovil kapljice po njem. Potegnila sem mu steklenico iz rok in nagnila kar iz nje. Mehurčkasta pijača mi je zasolzila oči, po drugi strani pa že pošteno navlažila rdeče hlačke. V bistvu jih je natopil Borut, ki me je že prej pošteno zalil s penino.

Dejal je, da si bom prehladila muco, če si spodnjic ne bom slekla. Njegove igrice so mi bile zelo všeč, saj mi je skozi njih vedno izbrisal slabo vest, ki se mi je porodila, ko sva počenjala kaj perverznega.

Dvignila sem rit s postelje in mu prepustila slavnostno slačenje Ferrarijevih tangic, ki jih je dvignil visoko v zrak, nato pa poljubil črnega konjiča na njih. Oba sva zares zagreta privrženca rdečih in tudi on je imel spodnjice v tem stilu, le da niso bile tangice.

© iStockphoto

 
Pa bi mu še kako pristajale na njegovi atletski ritki, ki sem jo tako rada grabila s svojimi dolgimi nohti. Prvič se je pripetilo, da ni pričel z lizanjem in ročno obdelavo, pač pa je kar takoj legel name in me prosil, naj povedem njegovega dirkača v garažo. Z desnico sem potipala in našla trdega korenjaka ter ga vodila vse do mesta, kjer je bilo treba predhodno zamenjati gumico, da se ne bi izlilo gorivo. Ravno malce obratno kot na dirkališču. Toda, ko sem pretrgala ovitek kondoma, ga potegnila ven in v eni potezi nataknila na njegovega dolgina, je takoj pokazal, zakaj velja za najhitrejšega dirkača daleč naokoli.
Nič ni čakal in kar takoj zabil korenjaka skozi mojo pest naravnost proti cmokajoči pobritki. Tako ji je pravil, že odkar sva se prvič dala dol. Všeč so mu gladke pobrite muce, tudi sama pa imam že od nekdaj ta stil urejanja svojega intimnega dela telesa. Seveda pa sem tudi jaz pri njem vedno zahtevala podobno, saj mi ni bilo prav nič všeč, da bi me kaj žgečkalo po ustnicah, medtem ko se z njimi igram okoli njega.

In ker ni želel ostati brez priljubljenega dela najine zabave, je še kako skrbel za to, da je bil vedno urejen. Nisem bila sproščena kot ponavadi, saj sem imela v glavi še vedno slike prehitevanj in izgube naslova Masse. To je opazil tudi Borut, zato je potegnil korenjaka na zrak in ga nadomestil s svojim jezikom. To je moje misli pregnalo in končno sem lahko popolnoma pozabila na veliko razočaranje.

S svojim urnim jezičkom je poskrbel za to, da sem zopet cvilila, vendar tokrat iz samega užitka brez kančka razočaranja. Razmetavalo me je po postelji, on pa se je naslajal nad mojo norostjo, za katero je poskrbel sam. Ni pustil, da bi mi prišlo do konca, ampak je skočil pokonci, še enkrat zasadil svojega korenjaka v sredico vrele opojnosti in se zabijal vame kot pobesnela zver, vse dokler nisem zakričala, kako mi prihaja, on pa je potegnil tiča iz češpljice, z njega snel kondom in se z nekaj potegi dlani po prelepem korenjaku izpraznil na moj utripajoči trebuh.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.