Magazin
15 ogledov

Rebeka je najlepša!

Rebeka ima lahko lepotno krono za tolažilno nagrado. Žurnal24 main
V anketi najbolj branega srbskega dnevnega časnika Blic, v kateri je sodelovalo okoli 800 ljudi, je bila Slovenka Rebeka Dremelj razglašena za najlepšo udeleženko Eurosonga.

Krono najlepše udeleženke Eurosonga je prejela naša Rebeka Dremelj, sledila ji je predstavnica Armenije Sirusho, medtem ko je tretje mesto zasedla srbska lepotica Jelena Tomašević. Po pričakovanjih sta se med prvih pet uvrstili tudi Grkinja Kalomira in predstavnica Ukrajine Ani Lorak.

Za razliko od prejšnjih let je bilo letos verjetno najtežje v zgodovini Evrovizije izbrati najlepšo, saj se je ne glede na število lepotic večina izmed njih odločila igrati na preverjeno karto - izivalni nastop in seksapil. Slovenski pevki se sicer ni uspelo uvrstiti v finale, čeprav je bila po mnenju večine tukajšnjih novinarjev njena pesem boljša od polovice preostalih udeleženk polfinala. Rebeka, ki je je na množici oboževalcev Eurosonga pustila največji vtis s "sadomazo" nastopom, si lepotno krono lahko šteje kot tolažilno nagrado. Dejstvo je, da se je v večini anketah po državi zanesljivo zavihtela na prvo mesto na lestvici lepotic.


Pevki Sirusho komplimenti ugajajo. © AFP

 
Sirusho , prva dama, ki predstavlja Armenijo je danes izjavila, da ji taki komplimeti ugajajo. "Seveda mi ugaja, da ste me izbrali med najlepše udeleženke tekmovanja. Kljub temu si želim, da bi izstopala moja pesem in moj nastop," je dejala na popoldanski tiskovni konferenci.

Pri Jeleni Tomašević je vse podrejeno njenemu neverjetno močnemu glasu, njen nastop vtis le še dopolni. Na prvi generalki, ki se je odvijala danes popoldne je med vsemi nastopajočimi prav ona požela stoječe ovacije celotne dvorane. Vzdušje je bilo neverjetno, mravljinco so stresali tako dvorano kot vsakega posameznika. Veliko odobravanja publike je bila deležna tudi Rusija, Ukrajina in Portugalska, države, ki že od samega začetka predstavljajo favoritke za končno zmago.

Grška boginja Kalomira v svojem nastopu posnema Britney Spears . Ob svojem kratkem krilu in energiji, ki jo izraža, lahko zagotovo računa na glasove moškega dela publike. Med lepotice letošnjega tekmovanja se uvrščajo tudi Ukrajinka Ani , Norvežanka Marija , Čehinja Tereza ...


Moški del publike (del, ki je naklonjen ženskam) je ob nastopu Ani Lorak zadrževal dih. © AFP

 
Odgovor na vprašanje, ali so pevke pri svojem nastopu in videzu ubrale pravo pot, bo pomembnejši glas ali stas, dobimo že jutri zvečer, ko se bo v beograjski areni odvijalo finale letošnjega Eurosonga.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.