Magazin
26 ogledov

Rebeka z Marijinim menedžerjem

Rebeka se bo jutri predstavila kot osma, zapela pa bo v slovenščini. Žurnal24 main
Rebeka Dremelj je za svojega evrovizijskega svetovalca najela Mirkovića, ki je tudi nekdanji menedžer lanskoletne zmagovalke Evrovizije Marije Šerifović.
Rebeka Dremelj, ki bo Slovenijo na letošnji Evroviziji v Beogradu predstavila s pesmijo Vrag naj vzame, je za svojega evrovizijskega svetovalca najela Sašo Mirkovića, ki je tudi nekdanji menedžer lanskoletne zmagovalke Evrovizije Marije Šerifović in lastnik produkcijske hiše Beoton.

Slovenija svojega uradnega evrovizijskega večera tudi letos zaradi finančnih težav ni organizirala, zato je bila Rebeka prisiljena organizirati svoj zasebni žur. "Vse je odvisno od Mirkovića. Slovenci se vedejo, kot da Evrovizija ni nič, kot da je ne potrebujemo. To je katastrofa in sem nad slovenskimi organizatorji zelo razočarana," je že pred uradnim začetkom Eurosonga za srbske medije povedala Dremljeva.

Prvi polfinalni večer bo jutri ob 21. uri. Prenos si lahko ogledate na drugem programu TV Slovenija. Prireditev bosta vodila Željko Joksimović in Jovanka Janković, predstavilo pa se bo 19 držav, med njimi tudi slovenska. Rebeka bo pela v slovenščini, na oder pa bo stopila osma.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.