Magazin
4639 ogledov

Resnična (vroča) zgodba

Sanje vsakega moškega ... Žurnal24 main
Naslednja vroča zgodbica je resnična. Moja žena se je vedno bolj čudno obnašala, ko pa sem jo videl v mestu, sem se moral z njo pogovoriti na štiri oči.

Prisežem, to je resnica, le čista resnica! Z Mojco sva poročena sedem let in najino spolno življenje je začelo že pred časom pošteno pešati. Kljub mojemu izjemnemu trudu, nežnostim in vsemu drugemu, od nje nisem dobil pričakovanega odziva. Še vedno jo je vseskozi bolela glava, pa jajčniki in vse ostalo, kar ji je pač padlo na pamet. Imel sem občutek, da bi jo boleli tudi gumbi na hlačah, ko ne bi več našla drugega izgovora.

Seveda sem pomislil na to, da ima drugega, po drugi strani pa sem si mislil, da enostavno nima časa za kaj takšnega in se tolažil, da jo morda zares vse skupaj boli in nima prave volje. Pogovarjala sva se normalno, me je pa motilo, da je seksi urejena hodila le v službo, doma pa se je prelevila v pravo razcapanko in uprizarjala osebo brez volje do življenja. Kot ponavadi sva sedela vsak v svojem kotu, ona je brala neko knjigo, jaz pa sem jo gledal v rit, ki je v tistem položaju napela trenirko na njej.

Sanjaril sem, kako lepo je bilo pred leti, ko sem plezal po njej, toda ta leta so minila in prihajal je čas, da se zadeve razčistijo. Ko sem ji omenil, da ne vidim več skupne poti, v kolikor se bo tako obnašala do mene, je odvrnila, naj pač odidem in si poiščem drugo, če mi je tako hudo pri njej. Seveda je prišlo do velikih prepirov in posledično do popolne tišine v naslednjih dneh.

Še vedno sem si ga moral ročno obdelovati, sem pa začel misliti tudi na druge možnosti. Kljub vsemu pa vseeno nisem premogel moči, da bi si načrtno poiskal drugo in tako zadovoljil svoje potrebe ter morebiti znova zaživel v kakšni bolj prijazni zvezi. Vse to je seveda res in to pri marsikaterem doma, vendar dvomim, da vas zanima branje dolgočasnega opisa življenja večine poročenih moških.

Zato še dobro, da se dogajajo tudi iste druge stvari, ko človek reče, saj ni res pa je. V centru sem spoznal neko bejbo, ki je dokaj hitro pokazala zanimanje zame in se želela videvati z menoj vsak dan. Nato je prišel moj čas, da sem se doma delal zdolgočasenega in nepotrebnega, toda zdelo se mi je, da Mojce to sploh ne moti. V naslednjem tednu pa sem tudi odkril, zakaj. Sam nikoli nisem imel navade hoditi ven, toda moja najnovejša ljubezen je spremenila tudi to. Zahajala sva na razne zabave, se ljubila, kjer sva se le mogla (moj avto je bil močno na udaru) in zdelo se mi je, da se mi vse skupaj obrača na bolje.

© iStockphoto

 
Nato pa sem nekega večera sredi mesta opazil Mojco. Doma je dejala, da gre s prijateljico na kavo, toda, kot sem kasneje izvedel, ni šlo samo za kavo. Polona, moja nova ljubezen, je opazila, da strmim v neko dekle in se mi nasmehnila. Vprašala me je, če mi je všeč, a sem hitro odkimal, češ, da sem se samo zagledal. Odvrnila mi je, da tako ali tako ne bi nič dosegel pri njej, saj hodi v lokal, kjer se zbirajo istospolno usmerjeni ljudje. Povem vam, infarkt je predhodnica tistega, kar sem doživel.

Šlo mi je na bruhanje, mislim, da mi je tudi črevesje napovedalo vojno, toda že po nekaj minutah me je preplavilo neizmerno navdušenje in radost. Zavedel sem se, da me Mojca ni varala z moškim, ki bi ji nudil več kot jaz, pač pa z dekletom, ki ima nekaj, česar ji jaz ne morem dati. V moji glavi je bilo vse drugače in sploh ne znam opisati občutka, ki se me je polotil v naslednjih trenutkih.

Vedno sem užival ob ogledu filmov, kjer se ljubita dve dekleti, prav tako je Mojca oboževala tovrstne filme, sedaj pa vem tudi, zakaj. Hja, človek je lahko še kako slep, ko mu po glavi roji samo seks.

Sploh nisem bil ljubosumen in počutil sem se kar nekako odrešenega, saj sem vedel, da se bom lahko posvetil svoji novi ljubezni, Mojce pa mi ne bo podiral nek pokvarjenec s svojim debelim in velikim tičem, pač pa ji bo češpljo nežno obdelovala njena punca s svojim jezikom. Uh, kaj bi dal, da bi se jima lahko pridružil. Hm ... morda pa bi se jima lahko. Če se zlažem, da grem v tujino in Mojco napeljem v skušnjavo, da se z dekletom vržeta v najino posteljo, potem pa ju presenetim in navidezno ponorim.

Potem ni vrag, da bi zaradi šoka podlegli pomiritvenemu seksu v troje ... ali pač ne?

Morda pa bi bilo bolje, ko bi se usedel z ženo za mizo, ji povedal, da vem za njeno skrivno življenje in bi se mirno razšla. Ja, tako je najbolje, sem pomislil in naslednji dan spravil ženo v jok za kuhinjsko mizo. Vse mi je priznala, da ljubi dekleta že od srednje šole in da si pač ne more pomagati. Seveda sem se delal razumevajočega, ji zaupal svojo novo ljubico, kar jo je le še dodatno potrlo. Začuda je želela še vedno ostati z menoj, kljub temu, da ljubi ženske. Tega zares nisem razumel. A bolj, ko je napeljevala na to, bolj sem se odmikal od ideje, da skočim mednju v posteljo. Na koncu se mi je že pošteno uprlo in sva končala svoje razmerje. Še vedno mi ni jasno, zakaj me je sploh vzela, morda je mislila, da bo tako nehala misliti na ženske, a ji ni uspelo.

Hja, prav zares nič kaj seksi zgodba, je pa resnična.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.