Magazin
25 ogledov

S predavanja na ljubimca

Bila sem utrujena, a za tisto, kar je bilo v zraku, vsekakor ne. Žurnal24 main
Nisem se mu upirala, ko mi je pričel slačiti bluzo in me grabiti za prsi. Povsem sem se mu predala in se naslonila na udoben naslon.

S taksijem sem se vračala s seminarja v Celju in si krajšala čas s pisanjem SMS sporočil. Seveda ne kateremu koli, ampak sem si dopisovala s svojim skrivnim ljubimcem v Ljubljani. Skrivam ga zaradi tega, ker nisem samska, s svojim pa tudi nisem najbolj zadovoljna.

Rada se sprostim takole na skrivaj, pa čeprav samo z nekaj sporočili. Ta sicer ponavadi pripeljejo do precej bolj konkretnih stvari in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Zadnje njegovo sporočilo je bilo povabilo v njegov lokal na eno dobro kavico. Ko sem vstopila, je bil že prazen in prosil me je, da zaklenem vrata, ker zapira. Ustnice so se mi raztegnile v nasmešek, saj sem vedela na kaj cilja, tudi sama pa sem že komajda čakala na kaj podobnega.

Sedla sva zadaj, on pa mi je natočil sok, saj mi do kave ni bilo. Ko je sedel k meni, me je poljubil in objel preko ramena, kar moj uradni partner ne stori nikoli. Ravno zaradi tega nisem najbolj zadovoljna z njim. Vprašal me je, ali sem utrujena. Bila sem, a za tisto, kar je bilo v zraku, vsekakor ne. Prav dosti nisva več govorila, saj sva si dala opraviti s poljubljanjem, ki je v nama počasi razvnemalo vse večjo strast.

Bila sva sama, nihče naju ni mogel presenetiti, in sproščenost je hitro dala rezultate. Nisem se mu upirala, ko mi je pričel slačiti bluzo in me grabiti za prsi. Povsem sem se mu predala in se naslonila na udoben naslon. Kar mrazilo me je po telesu, ko je s svojimi ustnicami drsel navzdol po moji koži proti popku, in mi že potiskal navzgor krilo. Oboževala sem njegov pristop, saj me je z njim vedno znal vzpodbuditi do meja, ki sem jih poznala. Vsakokrat sva šla še korak dlje in na koncu sem bila vedno še srečnejša kot prej.


Z veseljem sem ga vzela v topel objem mojih ustnic. © iStockphoto

 
Tim je svetovni prvak v zadovoljevanju ženske, in bila sem ljubosumna že, ko mi je samo omenil, da je bila bivša pri njem. Vedela sem, da je morala nekoč tudi ona spoznati vse te lepe reči in nisem verjela, da se mu je popolnoma odpovedala. Seveda pa na te reči nisem mislila, ko je obdeloval mene. Po napornem sedenju in poslušanju raznih bedarij, je bilo njegovo početje zame res kot pravi balzam. Popolnoma sem se sprostila in noge dvignila kar na mizo, ki se je izkazala za ravno pravo podlago.

Zopet je bil pri meni, me poljubljal na usta, spodaj pa mi je vrelo kot v kotlu. Počasi je zdrknil z dlanjo za moje spodnjice in vsaj za silo potolažil hrepenečo potrebnico. Tudi s prsti je poznal nekaj trikov in eden izmed teh se je podaljšal v čudovito prihajanje. Glavo sem imela povsem zadaj za naslonom, tako me je vrglo od vsega lepega in dolgi lasje so mi segli povsem do tal. Ko sem se dvignila nazaj, se mi je pošteno zavrtelo, a še vedno ne dovolj, da ne bi videla njegove izbokline na hlačah. Strinjala sva se, da je potrebno ubogega tička spustiti iz premajhnega domovanja.

Previdno sem potegnila zadrgo, da ga ne bi ponesreči prikrajšala za vse lepo, kar je prihajalo, nato pa z roko pogumno segla za hlače. V dlani mi je pristal čudovit in popolnoma trd lepotec, ki si je želel k meni. Z veseljem sem ga potegnila ven in mu podarila nekaj sočnih poljubov, ki so ga le še dodatno utrdili. Iztegnila sem jezik in se z njegovim vrhom poigrala po nabreklem junaku, ki je pričel v trenutku riniti proti meni.

Z veseljem sem ga vzela v topel objem mojih ustnic, ki že dolgo niso s tako željo stiskale trdega korenjaka kot takrat. Vedela sem, da je v tistem hipu zapustil naš svet, sem ga pa kasneje prebudila, ko sem mu zlezla v naročje, ga objela okoli vratu, in sedla z vročično češpljo na njegovega lepotca. V prostoru ni bilo toliko zraka, kolikor ga je želel v tistem hipu vsrkati vase. Z rokami je pristal na mojih ritnicah, jih zgrabil kot zmešan, nato pa me pričel dvigovati in spuščati kot bi bila lažja od peresca.

Ker sem z ritjo nerodno udarjala ob rob steklene mize, sem se povsem naslonila nanj in tako še bolj napela svojo zadnjico, ki je bila preplavljena z njegovimi rokami in prsti, ki so želeli v prav vsako luknjico na poti. Vedno je končal v meni in tudi tokrat ni bilo nič drugače, nato pa me je plašno vprašal: " Saj jih še jemlješ, ne? "
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.