Magazin
100 ogledov

S seksom mi je pregnal črne misli

erotika strast seks Žurnal24 main
Zamišljena sem zrla skozi okno in tuhtala o težavi, ki se je pojavila v službi. Želela sem si, da mi ne bi bilo treba hoditi tja in že nekaj časa sem resno premišljevala o odpovedi.

Za seboj sem začutila energijo in pomislila nanj. Imela sem prav, saj so me naslednji hip njegove roke objele od zadaj. Njegov objem mi je pomenil vse in če bi lahko, bi isti trenutek podpisala odpoved v službi. Vedno mi je stal ob strani, me vzpodbujal in delil modre nasvete.

Velikokrat pa je poskrbel tudi za moje fizično počutje in tako je bilo tudi tokrat.
Njegov obraz se je znašel na moji desni rami. Ko sem pogledala proti njemu, mi je pritisnil sočen poljubček, nato pa z rokami segel navzgor ter jih parkiral pod mojimi prsmi.

Za seboj sem jasno čutila njegovo zverinico, ki se je prebujala iz spanca ter rasla in rasla, vse dokler ni že kar vsiljivo tiščal v mojo zadnjico. Z roko sem segla nazaj naravnost v njegove hlače in tečnega tiča spravila pokonci, da ni več z glavo rinil vame, roko pa sem pozabila kar tam.

Gladila sem njegovega junaka, ki se je v objemu moje desnice krasno počutil. Mesto pod nama je gomazelo, vse polno je bilo ljudi in avtomobilov, a se tisti hip nisem več zmenila za njih. Visoko nad njimi sem se predala strastem, mu dovolila, da mi je slekel majico, nedrček ter za hip objel tako opevani, lepi in polni dojki.

To je počel tako strastno, da me je vsakokrat znova močno vzburil. Njegova obsesija z mojimi joški je bila zares velika, a so mu bili všeč tudi drugi deli mojega pohotnega telesa. Z vročimi poljubi mi je zasipal vrat, pri tem pa navzdol vlekel še moje športne hlače.

Ne povsem do tal, le toliko, da je iz njih pokukala moja napeta ritka in je lahko s svojimi prsti prišel pod njo ter obiskal vlažno lepotičko. Prekril jo je s celo dlanjo, z vrhovi prstov pa prišel vse do nabreklega gumbka in lepo urejenega kožuščka nad njim. Ne vem, kdaj si je uspel sleči hlače, a naslednji trenutek je že pristavil vrh svojega nabreklega korenjaka k moji češplji in jo pošteno zapolnil z njim. Ječaje sem se z dlanmi naslonila na veliko okno pred seboj in z globokim dihanjem močno orosila šipo.

erotika strast seks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

V trenutku popolne predaje sem poljubila zarošeni kos stekla in na njem pustil odtis svojih ustnic. Neutrudno je od zadaj prihajal vame ter mi na uho šepetal, kako zelo rad me ima, jaz pa sem ga le vzpodbujala, naj ne preneha in me še naprej nabija na svojega lepotca. Tega mi ne bi bilo treba govoriti, a tako sem se pač počutila. Zaželela sem si umazane govorice, skozi katero sem lahko posredovala tudi kakšno skrito željo, kakršne mu sicer ne bi zaupala.

Nenadoma me je objela praznina, njegov korenjak je izginil, nadomestil pa ga je njegov jezik. Z ustnicami je objemal sramni ustnici in se bližal ščegetavčku, ki je na koncu prav tako pristal med njimi. Uspelo mu je zlesti pred mene in nenadoma sem ga imela pred seboj, ne da bi se premaknila za centimeter.
Sedla sem mu na pokončnega korenjaka, ki ga je držal v roki, ter se elegantno pričela zibati na njem. Končno je lahko prišel do tako oboževanih jošk, jih sprva samo opazoval nato pa vendarle nadnje krenil s svojimi ustnicami in jezikom.

Sesal mi je boleče nabrekli bradavički, ju nežno grizljal, z rokama pa krepko objemal moji napeti ritnici, pod kateri je izginjal njegov ponos. Ljudje pod nama so prihajali in odhajali, prihajala pa sem tudi sama in ga tik pred koncem močno naskočila, mu joški dobesedno porinila v obraz in kričala, kako zelo močno mi prihaja.

Končala sem z njegovim sredincem v riti in s poplavo med stegni, se sanjavo zazrla v mesto pod nama ter z nasmehom pospremila kratko misel na službo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.