Magazin
15 ogledov

S seksom zgladila spor

seks Shutterstock
Nemirno se je obračala v hladni postelji in skušala odgnati številne misli, ki so ji polnile glavo. Bila je jezna, razočarana, a po drugi strani tudi polna odpustljivih misli.

Njeno življenje je bilo burno. Kar nekoliko preveč, pa čeprav si ga je takšnega naredila sama. Se ji je pa zdelo, da bi se morala morda počasi malce umiriti. Zadnji izpad je imela na svoji vesti. Tega se je zavedala, vseeno pa ni bila povsem pripravljena priznati svoje krivde. Vsaj ne takrat, ko bi morala. Zdaj pa ji je bilo dovolj hladu v veliki sobi, njene misli so se umirile in končno našle pravo pot. Skobacala se je izpod odeje, ki ji nikakor ni mogla zagotoviti dovolj toplote, si nataknila copate in odšla iz sobe. Zdelo se ji je, da je že na hodniku topleje kot v spalnici.

Tiho je odprla vrata v sobo za goste, po prstih odšla do postelje in previdno smuknila pod odejo. Ta je bila precej toplejša od njene. Polna pričakovanja je povsem obstala. Tudi dihala ni. Nič se ni zganilo, nič ni bilo slišati in v prsih se ji je naselila tista neprijetna praznina. Previdno je iztegnila roko, da bi zatipala njegovo telo in ga nežno objela. Niti zganil se ni, a bila je prepričana, da ne spi. Nikoli ni dobro prenašal njunih prepirov in je zaradi njih nemalokrat prebedel vse do jutra. Zbala se je, da se je tokrat dokončno odločil. Ne želi si je več in izpadla je trapa, ker se je tako potuhnjeno privlekla v njegovo posteljo. Vseeno ga ni želela zapustiti. Privila se je k njemu, da se je njeno premraženo telo ogrelo ob njegovem, dlan pa mu je položila na možate prsi.

V uho mu je zašepetala iskreno opravičilo in upala, da bo padlo na plodna tla. Skoraj povsem je izgubila upanje, potem pa se je njegova desnica nenadoma zganila in pokrila njeno roko. Njuni prsti so se prepletli, njeno srce pa je znova bilo v odločnejšem ritmu. Bila je presrečna in si obljubila, da to tega ne bo več prišlo. Postala je nagajiva, predrzna in pričela z dolgimi nohti grebsti po njegovem napetem telesu. Všeč ji je bilo, da je vedno spal le v spodnjicah, saj je tako lahko čutila njegovo telo kadarkoli se je stisnila k njemu. Njeni prsti so se previdno spuščali navzdol in brez obotavljanja smuknili v njegove oprijete bokserke. Z dlanjo je prekrila njegovega spečega korenjaka, ki pa je hitro pokazal, kaj si v resnici želi. Bila je presrečna in takrat bi storila vse, da bi se tako počutil tudi on.

Izginila je pod odejo, ves čas stiskala korenjaka v svoji roki, se mu približala s svojimi usti in nežno pobožala vrh nabreklega uda s svojimi mehkimi ustnicami. Rahlo jih je razprla, da ji je mednje zdrknila lepo nabrekla glavica, jo posesala in izpustila ter z jezikom potegnila preko nje.

Premaknil se je v udobnejši položaj in slišala je, kako zadovoljno vzdihuje. Končno je v svoja vroča usta vzela celega korenjaka in mu pokazala, čemu se je želel še nekaj minut nazaj odpovedati. Želela mu je dostaviti sporočilo, da z njo velja imeti potrpljenje. Sporočilo dostavljeno.

S prsti se je zagrebla v rjuho in se pričela samozavestno vzpenjati preko njegovih nog. Ves čas je ob tem potovala po njemu s svojim jezikom, se celo ustavila pri bradavičkah, nato pa nadaljevala vse do njegovih ustnic. Ko ga je poljubila, je bila s svojim mednožjem že povsem blizu stoječega korenjaka, ki je pred tem potegnil nevidno vlažno črto od njenega vratu pa vse do urejenega trikotnika kratkih dlačic. Ker se ni zganil iz svojega položaja in je več kot očitno užival v njeni pokori, je sama segla po svojih spodnjicah in si jih potegnila preko napete zadnjice. Ne povsem, le toliko, da je lahko z vlažno češpljo prišla do njegovega klina in se nabila nanj. Tako iznenada in nepričakovano, da je kljub mraku v sobi, videla, kako so se mu izbuljile oči. Bila je kriva, toda zdaj mu bo pokazala, da tega ne velja izkoriščati v nedogled.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.