Magazin
33 ogledov

S starim prijateljem na balkonu

Žurnal24 main
Po dolgih letih sem na naši obali doživela pravi mali šok. K meni je pristopil čeden in postaven fant, se mi nasmehnil in me vprašal, ali se mi ne zdi nič znan.

Pogledala sem ga še malo bolje in ugotovila, da gre za Andraža, ki je bil v otroških letih moj sosed. V osnovni šoli sva bila sošolca, v srednji pa sem mu nudila tečaje iz poljubljanja. Prav zares so bili tečaji, saj nisva bila ne par ne zaljubljena, le naučiti se je želel dobro poljubljati, meni pa je bilo tudi všeč. Razvil se je v pravega lepotca in nisem dvomila, da je pod njim klecnilo kar nekaj deklet. Povabil me je na pijačo in seveda ga nisem zavrnila. Imela sva si toliko povedati, da je bil en dan premalo, ko pa sva prišla do najinega tečaja poljubljanja, sem po telesu začutila mravljince. Mislim, da je to takoj opazil, saj je rekel, da bi se rad naučil še česa novega.


© iStockphoto

 
V šali sem omenila, da imamo v Portorožu stanovanje in da lahko prespi pri meni, če se nima kam dati. Bil je sam, saj so se s prijatelji dobili na obali, zvečer pa naj bi odšel domov. Pa ni. Ostal je pri meni, zunaj sva povečerjala, nato pa v sproščenem vzdušju nadaljevala pri meni doma.

Brez zadržkov sva se poljubila, saj sva imela v glavi še vedno tisti občutek neke neobveznosti, kot bi se samo igrala ali pa vadila za kakšno filmsko vlogo, le da tokrat ni ostalo samo pri poljubih, saj so njegove roke kmalu zašle pod moje krilo. Videla sem, da mu je zelo všeč moja ritka, saj se kar ni in ni mogel odlepiti od nje. Malce sva se ustavila in odšla na teraso, da bi si ogledala mirno morje, v katerem je izginjalo sonce. On je začel povsem po tiho od zadaj, me objel čez boke, prekrižal roke pod mojim trebuhom in me poljubil na vrat. Obrnila sem glavo in mu ponudila svoje našobljene ustnice ter takoj začutila tisto željo, pred katero sem zbežala na teraso. Na svoji riti sem dobro čutila njegovo navdušenje, saj mu je nabreklina že pošteno tiščala skozi hlače. Dejala sem, da ni zdravo, da takole trpi in da ga mora dati ven, sicer bo še kaj narobe. To je storil v dveh potezah in le stežka sem se premagovala, da nisem planila po njem. Ostala sem obrnjena proti morju, le glavo sem imela nazaj. Nato pa je šla nazaj še desnica, ki se je oprijela čvrste korenine.

© iStockphoto

 
Drgnila sem ga prav počasi in se nastavljala njegovim poljubom, nakar sem se z izgovorom, da me boli vrat, obrnila naprej in se naslonila na ograjo. Pri sebi sem molila, da bi nadaljeval tako, kot si je zamislil, in da bi ga moja seksi zadnjica pod minikrilom še močneje privabila.

Ni me razočaral, saj mi je takoj dvignil krilo in me presenetil s poljubi na ritnicah. Usedel se je na stol in se navduševal nad mojo napeto ritko, ki ga je začela spravljati ob pamet. Stiskal jo je s prsti, jo poljubljal in raztegoval ritnici, da je štrikec mojih tangic izginil globoko mednju.

Pa ne za dolgo.

Kmalu so se znašle na mizi in bila sem popolnoma gola pred njim. Še bolj sem razširila noge in se topila od užitka, ko je z jezikom zaril v pohotno češpljico, ki se je medila in se nastavljala kot še nikoli. Gledala sem čez ograjo in opazovala ljudi, ki so se sprehajali, nihče pa si ni mogel misliti, kaj se za menoj dogaja. To je bil zame nek nov, fantastičen občutek, ki mi ni dal miru. Nenadoma se je za menoj vse umirilo, a obrniti se nisem hotela. Storila sem še kako prav, saj je Andraž vstal, si slekel hlače in stopil povsem k meni. Njegov korenjak se je podrgnil ob mojo muco in opletal pod njo ves čas, ko se je on pripravljal in postavljal. Zopet me je poljubil na vrat, njegove roke pa so krenile k mojim joškam in doživela sem še en napad pohotnih prijemov, ki so mi še kako godili.

 © iStockphoto

 
Zelo pa me je mučila tudi zadeva med mojimi nogami, zato sem jo kar sama pospravila tja, kjer ji je bilo tudi mesto. Ni izgubljal časa, ko je bil enkrat v meni in mi na uho šepetal, da je tako vzburjen, da se boji zame. Sprva nisem vedela, kaj natančno misli s tem, ko pa sem pričela lebdeti ob ograji, sem se zavedela, da bi lahko poletela preko. No ja, takšne sile seveda ni bilo, a metafora je bila na mestu.

Zares je bil potreben ... vsaj toliko kot jaz in bila sem kar precej. Desna roka je ostala na moji joškici, leva pa se je spustila navzdol do stegna, nato pa me je božal po njem, vse dokler ni s prsti prišel do mokre češpljice. Čeprav sem imela v njej že kar precejšnjega korenjaka, je poleg spravil še dva svoja prsta in me tako zares napolnil do skrajnih meja. Bila sem v popolni ekstazi in se kar malce ustrašila, da mi bo zares spodneslo roke z ograje, zato sva spremenila položaj, a ne prav dosti. On je sedel na stol, jaz pa za njim na njegovega. Še vedno sem iskala oporo na ograji, a tokrat prevzela pobudo. Dvomim, da sem že kakšnega pred njim tako konkretno obdelala. Zdelo se mi je, da ne morem doživeti ničesar lepšega od tistega orgazma, ki sem ga načrtovala sama med nabijanjem na njegovega lepotca. Začuda on še ni končal, zato sem se odločila za naslednjo potezo. Obrnila sem se, pokleknila k stolu in zadevo vzela v svoja usta. Bil je šokiran, presenečen, presrečen in ni minilo dolgo, ko je tudi sam lovil sapo in prihajal. po meni.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.