Magazin
57 ogledov

S to odločitvijo je Planet TV odprl peklenska vrata

knz
1/4
Planet TV
V šovu Kmetija: Nov začetek se bodo pobili …

V šovu Kmetija: Nov začetek je prišlo do dveh sprememb, ki so zaostrile razmere na posestvu. Tekmovalci so sedaj porazdeljeni v skupine, za piko na i pa so se jim pridružili še trije novi obrazi, eden od njih – 57-letna Rada – je bolj hitre jeze. Že prvi dan se je sprla z Ganno. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Rada se sicer zelo slabo razume tudi z glavo družine Klavdijo, ki jo je nominirala za prvo dvobojevalko, ker je preveč konfliktna. Mlado tekmovalko je Rada označila za lažnivko, kdaj se je Klavdija zlagala, pa ni znala povedati. Med njima je po nominacijah hudo počilo. Rada je še vedno užaljena, ker je Klavdija stopila na Gannino stran in Rado po sporu kaznovala. 57-letnici sicer tudi Vid ne diši preveč …

Vse več pa je napetosti tudi med staroselci. Vid in Tine se normalno ne znata več pogovarjati, ker Vid z drugo skupino ni hotel deliti soli. Tudi najboljša prijatelja, Senad in Adriana, si nista več tako blizu, ker se nekdanja vojakinja ni strinjala s Senadovim predlogom delitve dobrin, ki so jih tekmovalci iztržili na tržnici.

Najnovejša naloga tekmovalcev, kuhanje žganja, pa je zaostrila spor med Nastjo in Ganno, ki je bila med „degustacijo“ preveč aktivna. Slednja je jezna, ker je Nastja ne uboga in zavrača naloge. Ganna je tudi prepričana, da Nastja svoji prijateljici Klavdiji razkriva skrivnosti druge skupine.

Zanimivo je bilo tudi med Andrejem in Ganno. Najstarejši tekmovalec je rekel, da mu je žal, da ji pred časom ni ene primazal, nakar ga je Ukrajinka pozvala, naj jo udari kar pred vsemi.Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.