Magazin
1869 ogledov

Sanjska vroča masaža

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Vedno sem si predstavljala, da erotična masaža lahko doleti le moškega. Nisem si mislila, da jo lahko doživi tudi ženska, saj sem se doslej masirala le pri ženskah.

Splet okoliščin pa je poskrbel, da sem se šla masirat v nek nov salon, v katerem je delal njegov lastnik, ki sem ga spoznala na družabnem srečanju pred nekaj tedni. Sprva sem se počutila nekoliko nelagodno, ko pa sem se privadila na njegov službeni pogled, sem končno legla na masažno mizo. Sicer pa sem bila ogrnjena v brisačo in menila, da bo tako tudi ostalo.

Priznati pa moram, da sem se za novega maserja odločila izključno zato, ker me je vzburjala misel na postavnega moškega, ki ti gnete golo telo, pri tem pa ne more do tistega, kar si ponavadi najbolj želi. Tako mi je vsaj pravil prijatelj, ki je prav tako maser v hotelu na Obali. Strog poklicen odnos že, a da ob tem ne bi pomislil na kaj prepovedanega, preprosto ni mogoče, če pod tvojimi prsti leži vsaj kolikor toliko privlačna ženska. Priznal mi je, da je bil že kar nekajkrat deležen odkritega zapeljevanja, a so bile to ponavadi gospe v letih, ki mu niso dišale, in vse po vrsti poročene ter zdolgočasene.

Moj maser pa nikakor ni bil videti takšen. Celo preveč resen, in kar malce žal mi je bilo, da je takšen. Njegovi dotiki so bili zares magični in kljub konkretnim pritiskom na boleča mesta sem močno uživala in se počutila vse bolj sproščeno. Med delom je vsake toliko premaknil brisačo in zdelo se mi je, da počasi že vidi del mojih golih ritnic. Misel na to me je vzburila in prav želela sem si, da bi me povsem odkril, ritko namazal z oljem in pošteno premesil moja buhteljčka. Nenadoma me je vprašal, ali morda še kje čutim posebno potrebo po masaži, sicer bi podelal še noge. Sploh ne vem, kaj mi je bilo, a kot iz topa sem ustrelila: "Potrebo čutim povsod."

Slišala sem, da se je nasmehnil in brez besed prijel za brisačo ter jo povsem odstranil. Oči so se mi pošteno razprle, saj sem se zavedala, da zdaj pred njim ležim gola kot na razstavnem pladnju. Kar sem iskala, to sem dobila. Olje na ritnici namreč in gnetenje z njegovimi magičnimi prsti, ki pa so se večkrat nevarno zasidrali med hlebčka in potovali vse do mednožja, kjer je postajalo neverjetno pohotno. Namenoma sem nekoliko razmaknila noge in mu s tem prižgala zeleno luč za karkoli. Sprva se ni zgodilo nič, nato pa je vendarle počasi pridrsel s svojimi prsti tudi tja, kamor ponavadi nima dostopa. Le nekajkrat se je bežno dotaknil moje brezhibno gladke češpljice, nato pa dejal, da je čas za sprednji del rok in nog.

masa%C5%BEa, eroti%C4%8Dno, erotika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Kot bi potegnila ročno zavoro, pa se nenadoma nisem želela obrniti. Rekla sem, da bi raje ostala takole, čemur seveda ni ugovarjal. Konec koncev sem bila pač jaz stranka in je upošteval moje želje. Zato pa se je vse bolj bližal potrebnici med nogami in ko sem na njej začutila spolzko tekočino ter njegove gibčne prste, sem pomislila, da bom od ugodja kar zaspala.

Pomislila sem tudi na njegovega tiča v hlačah, kako trdega mora imeti in kaj bi dala, da bi bil lahko hkrati tam zadaj, a tudi spredaj, da bi mu ga malce vzela v usta. A je ostalo, tako kot je bilo, in s svojimi čudežnimi prsti je pač razvajal mojo miško, prodiral vanjo, dražil moj nabrekli ščegetavček, s palcem pa celo masiral mojo danko. Boki so mi začeli drseti po beli rjuhi, ritka se je dvigovala od nje in čeprav sem želela ostati pri miru, to nikakor ni bilo mogoče.

Želela sem si, da bi v tistem trenutku potegnil korenjaka iz hlač in mi ga pošteno zabil v namaščeno luknjico, a sem ostala tiho, on pa sam od sebe tudi ni ukrepal. Ostalo je pri fantastični masaži in se končalo z vrhuncem med mojimi nogami, nakar me je pustil tam povsem samo za kakšno minutko, da sem prišla k sebi, se oprhala, oblekla in sramežljivo odšla mimo recepcije naravnost skozi vrata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.