Magazin
4 ogledov

Se bodo moški množično depilirali?

Bodite mačoti, ampak urejeni! Žurnal24 main
Dober seks ali strasten poljub? Lepo telo ali lep obraz? Najraje bi vse, a ker našteto nikoli ne pride v paketu, se je treba odločiti.

V nedavni raziskavi so svoje povedale ženske. Lahko rečete, da gre za posploševanje, a v številkah je nedvomno nekaj resnice. Za začetek seks. Ko gre za seks, imajo ženske najraje zelo ognjevitega. Na vprašanje, ali bi raje izbrale pol leta povprečnega seksa ali eno noč nepozabnega ljubljenja, jih je 70 odstotkov odgovorilo, da bi raje izbrale noč strasti. In ženske imajo rade, da moški pri seksu pokaže domišljijo – rutina v postelji žensk ne zadovoljuje. Zato tudi laže oprostijo nespretnost pri poljubljanju kot nespretnost pri seksu.

Obraz pred telesom!
Ko gre za izgled, je obraz pred telesom. Ženskam je pomembneje, da ima njihov partner privlačen obraz kot privlačno telo. Večina bi jih raje izbrala tistega z lepim obrazom in trebuščkom kot grd obraz na izklesanem telesu. Ženska nočna mora na moškem so dlake, predvsem tiste na hrbtu. Nimajo samo moški radi popolnoma gladkih žensk, ampak imajo tudi ženske vse raje neporaščene moške. Kar tri četrtine žensk bi imelo raje moškega brez ene dlake na telesu kot moškega s kosmato zadnjico in kosmatim hrbtom. Bo kmalu še več moških stisnilo zobe in se odločilo za depilacijo?

Poleg lepega obraza, strastnega seksa in telesa brez dlak pa ženske padajo še na nekaj. Privlači jih moč. Kar polovica naj bi se jih z veseljem zapletla s svojim nadrejenim. Pa čeprav je dlakav in grd. Moški pa imajo že nekaj časa hudega tekmeca. Internet! Skoraj polovica žensk, ki so sodelovale v raziskavi, bi se za dva tedna raje odpovedala seksu kot internetu. In kaj bi odgovorili moški? Verjetno zelo podobno! Lep obraz, dobra v postelji in nikakor kosmata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.